رضوان سلماسی روز یکشنبه در نشست راهبردی شورای اجتماعی محلات همدان اظهار داشت: ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات رسانی و توسعه اهداف و برنامه های مهم مدیریت شهری از دیگر اهداف راه اندازی این شورا است.
وی بیان کرد: سیاست کمیسیون فرهنگی شورا تشکیل شورای اجتماعی محلات در تمامی نقاط همدان است که بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته این شورا تا پایان شهریورماه امسال در ۴۸ محله شهر همدان راه اندازی می شود.
سلماسی افزود: با تشکیل شورای اجتماعی محلات انتظار داریم مدیران اجتماعی مناطق فعالیت بیشتری داشته باشند و با پیگیری وظایف و مسوولیت ها نسبت به شناسایی افراد نخبه، توانمند و مورد وثوق محلات مختلف شهر بر اساس مولفه های تعریف شده جهت انتخاب اعضای این شورا، اقدام کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار همدان نیز در این نشست گفت: بر اساس برنامه ریزی و سیاست های ابلاغی شورای شهر و تاکید شهردار همدان و بررسی ها و پالایش های صورت گرفته، راه اندازی شورای اجتماعی محلات شهر همدان در ۶۰ محله هدفگذاری شده که تاکنون ۱۲ مورد آن انجام و در ۴۸ محله دیگر نیز راه اندازی خواهد شد.
مرتضی حضرت زاده افزود: مشارکت شهروندان در اداره امور از اهداف مهم توسعه شهرها است که در همین راستا این شورا می تواند به عنوان بازوی مدیریت شهری نقش مهمی را در فرهنگ سازی، نیازسنجی، اجرای برنامه ها و اهداف مورد نظر ایفا کند.
وی تاکید کرد: در پیشبرد اهداف شورای اجتماعی محلات و تهیه پیش نویس سند هر محله که در این شورا مورد تاکید است، از ظرفیت مشاور برنامه راهبردی و عملیاتی شهرداری همدان که چشمانداز بیست ساله شهر را تهیه می کند، استفاده می شود.
رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز در این نشست گفت: اساس اولویت بندی مناطق به جهت تشکیل شورای اجتماعی محلات به ترتیب به محله هایی که مسکونی هستند، محله هایی که بخش اعظم آن مسکونی است و محله هایی که بخشی از آن مسکونی و بخشی از آن تجاری و یا زمین های خالی است، تقسیم بندی شده است.
روح الله وجدی هویدا بیان داشت: شهر همدان دارای ۷۵ محله است که بر اساس بررسی ها و پالایش های صورت گرفته ۱۱ محله در باغات شهر و چهار محله نیز در بازار همدان قرار دارد که از مجموع این تعداد محلات، شورای اجتماعی در ۱۲ محله راه اندازی شده و تا پایان شهریور ماه امسال نیز در ۴۸ محله دیگر و طی چهار مرحله شورای اجتماعی راه اندازی خواهد شد.
وی اضافه کرد: در هر منطقه یک مدیر اجتماعی مسوولیت پیگیری امور این شورا را برعهده دارد که در همین راستا ۱۲ کارشناس فرهنگی نیز به صورت تمام وقت در نواحی دوازده گانه مستقر می شوند و تا پایان انتخابات اعضای شورای اجتماعی در محلات جدید فعالیت می کنند.
وجدی در ادامه خواستار توجیه مدیران اجتماعی مناطق به جهت اولویت دهی به درخواست های شورای اجتماعی شد و گفت: سند توسعه هر محله پس از تدوین در جلسات راهبردی این شورا با حضور مدیر منطقه و مدیر ناحیه و همچنین با استفاده از ظرفیت مشاور برنامه راهبردی و عملیاتی شهرداری مطرح و نهایی می شود.