به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدحسین سیدزاده روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: متاسفانه صدمات ناشی از همه گیری ویروس کرونا تبعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نامطلوبی را به دنبال داشته است. و اکثر هنرمندان کشور فاقد درآمد ثابت و امنیت شغلی هستند و وضعیت موجود، موجب بیکاری و مشکلات معیشتی اهالی فرهنگ، هنر ورسانه شده است.
وی در عین حال تصریح کرد: صندوق اعتباری هنر بستههای حمایتی برای رفع نیازهای اعضا در این شرایط بحرانی تدوین و به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد داد و طی این مدت رایزنی های متعددی با نهادهای مسئول انجام شده است.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه گفت: خوشبختانه با پیگیری های وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمایت های معاون اول رییس جمهوری بیمه شدگان صندوق اعتباری هنر از پرداخت حق بیمه خود در سه ماهه اول سال معاف شدند.
وی تصریح کرد: طی هماهنگی با دکتر عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد برای جبران ضرر و زیان کسب و کارهای فرهنگی و هنری آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبلغ دو هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه از سوی صندوق اعتباری هنر به فعالان فرهنگی و هنری این حوزه پرداخت کند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: صندوق اعتباری هنر تمام توان خود را برای حمایت از هنرمندان آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به کار خواهد گرفت.
وی در پایان تاکید کرد: چگونگی پرداخت این تسهیلات پس از تدوین شیوه نامه اجرایی متعاقبا اعلام می شود.
روز گذشته جلسه ای با ریاست دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیات مدیره و مشاوران صنفی صندوق اعتباری هنر در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد و تاثیرات و ضررهای ناشی از شیوع ویروس کرونا بر کسب و کارهای فرهنگی هنری کشور بررسی و مقرر شد ۳۵هزار هنرمند از پرداخت حق بیمه خود در سه ماه ابتدای سال جاری معاف شوند. تخصیص این اعتبار بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال است