اسلام‌آباد - ایرنا - پس از ابتلای رئیس مجلس پاکستان و دو فرزند وی به ویروس کرونا، تایید این بیماری در برخی از نمایندگان پارلمانی و مسئولان دبیرخانه آن، اجلاس مجالس سنا و ملی پاکستان که قرار است نحوه مهار ویروس کووید-۱۹ در این کشور را مورد بحث قرار دهد، را تحت الشعاع قرار داد.

از زمان گسترش شیوع کرونا در پاکستان فعالیت‌های پارلمانی در هر دو مجلس این کشور به حالت تعلیق درآمد و حضور کارمندان نیز ممنوع اعلام شد. 

طی روزهای اخیر دولت و پارلمان پاکستان توافق کردند که برای تقویت تلاش‌ها برای مدیریت شیوع کرونا، منتخبان مردم تشکیل جلسه داده تا بتوانند از ایده‌های یکدیگر برای مبارزه کرونا استفاده کنند اما شناسایی موارد ابتلا به این ویروس میان نمایندگان پارلمانی و کارمندان باعث شد تا نگرانی‌هایی از انتشار این ویروس در میان سایر اعضای مجالس سنا و ملی به وجود آید. 

منابع رسمی پاکستان ابتلای دو نفر از نمایندگان مجلس این کشور به ویروس کووید-۱۹ را تایید کردند که در واکنش به آن نائب رئیس مجلس سنای پاکستان گفت که کرونا زنگ خطر را در پارلمان به صدا درآورده به همین دلیل تعویق اجلاس پارلمانی و نشست‌های مشترک نمایندگان اجتناب ناپذیر است. 

رسانه‌های پاکستانی امروز (دوشنبه) گزارش دادند که رئیس دفتر نظارت بر حضور نمایندگان پارلمانی و تعداد زیادی از کارمندان متعلق به مجلس ملی و دبیرخانه مجلس سنا نیز به ویروس کرونا مبتلا شده و بیم آن می‌رود که با برگزاری نشست‌های مشترک در پارلمان، نمایندگان و سایر کارمندان نیز به این بیماری مبتلا شوند. 

پس از ابراز نگرانی نائب رئیس مجلس سنای پاکستان نسبت به ابتلای نمایندگان و کارمندان پارلمان به کرونا، مقررات جدیدی برای برگزاری نشست پارلمانی تدوین شد که براساس آن تست کرونای تک تک نمایندگان پارلمان پیش از حضور در اجلاس ضروری اعلام شد. 

یازدهم اردیبهشت ماه امسال «اسد قیصر» رئیس مجلس ملی پاکستان اعلام کرد که وی و دو تن از فرزندانش به کرونا مبتلا شده‌اند و پس از آن قرنطینه شده و تحت درمان قرار گرفتند. 

آمار تارنمای وزارت بهداشت پاکستان‌ نشان می‌دهد که ۷۹ درصد عامل شیوع کرونا در این روزها را انتقال آن از یک فرد به فرد دیگر و ۲۱ درصد دیگر را آلودگی اتباع پاکستانی که از خارج برگشته بودند، تشکیل می‌دهد. 

ستاد عملیات و مدیریت مبارزه با کرونا در پاکستان امروز شمار مبتلایان به کرونا را ۳۰ هزار و ۶۲۷ نفر اعلام کرد و افزود: ۸۲۱۲ بیمار بهبود یافته و تاکنون ۶۶۷ نفر نیز بر اثر این ویروس جان باختند.