تهران-ایرنا-نماینده تهران در مجلس خطاب به منتخبان مجلس یازدهم گفت: تلاش نکنید چرخ را از نو اختراع کنید. طرح‌ها و لوایح خوبی در مجلس دهم به رغم همه بی مهری‌ها تصویب و کارشناسی شده که فرصت پرداختن به آنها نرسید و اگر بتوانید در این چهار سال خدمت به همین طرح‌ها و لوایح کنونی برسید، دینتان را ادا کردید.

محمد علی وکیلی در جسه علنی امروز- دوشنبه- در نطق میان دستور خطاب به ملت ایران و مردم حوزه انتخابیه خود گفت: به عهدی که از ابتدا با شما بسته بودیم باقی ماندیم، با شما عهد بسته بودیم که تطمیع نشویم، نشدیم. با شما عهد بسته بودیم که تحت تهدید از رسالت نمایندگی‌مان خارج نشویم، خوشبختانه سرم بالا است که می‌گویم ما تهدیدپذیر نبودیم. به رغم اینکه گفتمان حاکم بر راهروهای مجلس، نه خدا ترسی و نه مردم‌باوری است، بلکه شورای نگهبان ترسی است، اما تلاش کردیم در ظرف فهم خویش نسبت به رسالت خود این عهد را با مردم پاس بداریم و این رسالت را در مسیر منافع مردم ادامه دهیم.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان منتخب مجلس یازدهم گفت: با هر شعار و شیوه‌ای امروز افتخار نمایندگی مردم در دوره یازدهم را پیدا کردید. فرصت خدمت شما مانند ما فرصت زیادی نیست و همانطور که برای ما خیلی زود دیر شد، برای شما هم این چنین است. بنابراین برادرانه از شما خواهش‌ می‌کنم فرصت خدمت را مغتنم شمارید. تلاش نکنید چرخ را از نو اختراع کنید. طرح‌ها و لوایح خوبی در مجلس دهم به رغم همه بی مهری‌ها تصویب و کارشناسی شده و در دستور کار است که فرصت پرداختن به آنها نرسید و اگر بتوانید در این چهار سال خدمتیتان به همین طرح‌ها و لوایح کنونی برسید، دینتان را ادا کردید.

وی با اشاره به برخی تهدیدها برای کشور و نظام گفت: با ابزار مارکسیسم نمی‌توان آرمان‌های جمهوری اسلامی را به سرانجام رساند. با ابزار مارکسیسم و در دامن کمونیسم نمی‌توان از ولایت فقیه دفاع کرد. با ابزار مارکسیسم نمی‌توان عدالت را در جامعه اسلامی و در قاموس جمهوری اسلامی پیشبرد. بنابراین حواسمان باشد اگر می‌خواهیم از لیبرالیسم فرار کنیم ناخواسته به مارکسیسم پناه نبریم.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: انجمن حجتیه از دیگر تهدیدها برای نظام است؛  اگر فرمایشات امام خمینی (ره) را در دوره حیات جمهوری اسلامی مرور کنیم، ایشان هیچ خطری را به اندازه انجمن حجتیه یاد آور نشدند، در جای جای صحبت‌های امام (ره)  هشدار نسبت به این جریان انحرافی وجود دارد.

وکیلی ادامه داد: چرا این میزان حساسیت از طرف امام خمینی (ره) در خصوص انجمن حجتیه وجود داشت؛ مبانی این جریان انحرافی با هیچ یک از مبانی جمهوری اسلامی قابل جمع نیست. این جریان واپس‌گرا، متحجر و ضد توسعه، سال‌ها است که در کمین بوده و اخیرا حضورش در بخشی از لایحه‌های قدرت مشاهده می‌شود. حواسمان باشد، اگر جمهوری اسلامی به دست انجمن حجتیه و گردانندگان این انجمن بیافتد، هم ولایت فقیه و هم مبانی ارزشی‌اش را خواهند برد و فاتحه جمهوریت را در کسری از زمان خواهند خواند.

وی گفت: دو لبه قیچی در جمهوری اسلامی همواره انحصارساز بودند، دو لبه قیچی دست به دست هم دادند و تمامیت خواه را به ارث گذاشته‌اند. یک لبه قیچی همواره تلاش کرد همه ارزش‌ها را به نام خودش مهر زده و مصادره کند و در انتخابات‌های مختلف اتمسفر پیروزی‌اش قرار داده و به نردبان حضور در قدرت تبدیل کرد. نه نسبتی به شهدا داشت و نه نسبتی با دفاع مقدس و مقابله با استکبار و مستضعفان اما همواره این ارزش‌ها را یکسویه مصادره کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد:  لبه دیگر این قیچی جریانی است که تلاش می‌کند، اصلاحات را به گروگان بگیرد و این بار، این گروه از آن طرف بام افتاده‌اند و تلاش می‌کنند جریان اصلاحات و گفتمان اصلاح‌طلبی را به نام خودشان حک کنند تا هرگاه خواستند اظهار نظر کنند در مرز اپوزیسیون بودند و هرگز نتوانستند سر بلند کنند و بر عناصر گفتمان اصلاح طلبی پابفشارند. بی‌تردید بقای جمهوری اسلامی به اصلاح‌طلبی است. بقای هر حکومتی در عصر کنونی به اصلاحات است.

وکیلی افزود:  خوشحال نباشند جریانی که امروز انبان اصلاح طلبان از سرمایه انسانی خالی شده و در نگاه مردم عرصه را واگذار کرده و در سپهر سیاسی ایران به حاشیه می‌رود. اگر جریان اصلاح‌طلبی به حاشیه برود، اول فرهنگ حاشینه‌نشینی بر آن حاکم می‌شود که فرهنگ لمپنی است و گفتمانش جریان لمپنی را اشاعه می‌کند. وای بر جریان سیاسی که زبانش، زیان لمپنی باشد. به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی است