دکتر محمود حسین پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تا پیش از این موردی از ابتلا به کرونا در سیریک ثبت نشده بود و دو بیمار جدید نیز به محض ورود تحت آزمایش و نمونه برداری قرار گرفتند که نتیجه تست کرونای آنها مثبت بوده و به مدت دو هفته در قرنطینه خواهند بود.
وی بیان داشت: متاسفانه با وجود هشدارهای بسیار مبنی بر رعایت الزام های بهداشتی از سوی مردم و اصناف، هنوز برخی ها نسبت به این مسایل کم توجه هستند که این خود مانعی بزرگ در قطع زنجیره انتقال کرونا است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۹ مورد مثبت کرونا در هرمزگان ثبت شده که بیشترین آن مربوط به بندرعباس با ۴۷ مورد است.
این مقام مسوول یاد آور شد: نیمی از بیماران جدید شناسایی شده بدون علائم هستند که همین امر باعث انتقال بیشتر بیماری به اطرافیان می شود و مردم باید با جدیت مراقبت های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را انجام دهند.
حسین پور ابراز داشت: نظارت ها بر واحدهای صنفی شدت یافته و در مدت ۴۸ ساعت گذشته ۲۶۸ مورد اخطار صادر شده و ۱۱ واحد متخلف نیز پلمپ شدند.
شهرستان سیریک با کمترین بیمارکرونا در ۱۷۰کیلومتریش شرق مرکز هرمزگانواقع شده است.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۵۰ کشور سرایت کرده است.
کرونا مانند سایر ویروسهای تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماریهای خود ایمنی میتواند خطرناک باشد و مرگ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.
این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
سازمان جهانی بهداشت می گوید حدود ۸۰ درصد از افرادی که به این ویروس مبتلا می شوند علائم خفیفی دارند در حالیکه حدود ۶ درصد آنها دچار علائم جدی نظیر التهابی که در سراسر ریه گسترش می یابد، می شوند.