به گزارش روز سه شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « سید رحمتالله پریچهر» افزود: سال گذشته دفتر طرح زیتون، سازمان ملی استاندارد و شورای بینالمللی زیتون در یک همکاری سه جانبه پیگیر دریافت مجوز آکرودیته این آزمایشگاه شدند.
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه آزمایشگاه پژوهشگاه استاندارد را به شورای بینالمللی زیتون معرفی کردیم، گفت: طی چند مرحله نمونهها برای آنها ارسالشده و پس از یک سال بررسی، در نهایت ۱۶ اردیبهشتماه شورای بینالمللی زیتون تأییدیه این آزمایشگاه را اعلام کرده است.
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی گفت: همچنین سال گذشته اعطای گواهی آکرودیته ارزیابی حسی روغنزیتون به سه آزمایشگاه کشور اعطا شده بود.
وی افزود: شورای بینالمللی زیتون پس از بررسی فعالیت آزمایشگاههای معرفیشده توسط کشورمان و ارزیابی نتایج پاسخ نمونههای ارسالی توسط این آزمایشگاها، تاییدیه آنهارا برای ارزیابی حسی روغن زیتون صادر کرده است.
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به استانداردهای شورای بینالمللی زیتون، یادآور شد: آزمایشگاههای دارای مجوز بهصورت سالانه با هماهنگی مجری طرح زیتون توسط شورای بینالمللی مورد ارزیابی و راستی آزمایی قرار میگیرد و این کار کمک شایانی به تعیین کیفیت روغن زیتون میکند.
به گزارش ایرنا، بر اساس آمارها سال گذشته (۱۳۹۸) بیش از ۱۲۰ هزارتن میوه زیتون و حدود ۹ هزارتن روغن زیتون در کشور تولید شد.
در سال ۱۳۹۷ نزدیک ۱۰۲ هزارتن میوه زیتون و هفت هزار و ۱۴۰ تن روغن زیتون تولید شده بود.