تپسی در نامه ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواستار اختصاص بسته حمایتی دولت به رانندگان تاکسی‌های اینترنتی شد. با شیوع ویروس کرونا، معیشت صاحبان مشاغل مختلفی تحت تاثیر قرار گرفته است و به همین دلیل دولت با ابلاغ طرح خرید اعتباری اضطراری، سعی کرده تا از کسانی که بیش از بقیه دچار مشکلات اقتصادی شده‌اند حمایت کند. بر اساس این طرح، دو میلیون تومان وام در قالب اعتبار خرید از کلیه مراکز خرید و فروشگاه های سراسر کشور به افراد واجد شرایط تخصیص می‎یابد.

در این نامه خطاب به محمد شریعتمداری پیشنهاد شده است تا شرکت تپسی، لیستی از رانندگان واجد شرایط را که بیشتر از طریق این شرکت امرار معاش می کنند برای بررسی به وزارت رفاه ارائه دهد تا هر چه سریع‌تر این اعتبار به این رانندگان اختصاص یابد. چراکه بخش عمده حمل و نقل درون شهری با خودروهای شخصی بر عهده تاکسی‌های آنلاین است و فقط تعداد رانندگان ثبت نام شده تپسی در تهران از کل تعداد تاکسی‌های ایران بیشتر است. نظر به این واقعیت و در صورت شمول رانندگان محترم تاکسی‌های زرد در این طرح، تخصیص این اعتبار به رانندگان تپسی به طریق اولی حائز اهمیت می‌باشد.
در صورت موافقت دولت، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی هم می‌توانند علاوه بر رانندگان اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و مینی‌بوس‌ها از این بسته حمایتی برخوردار شوند.
معرفی ۵ هزار سفیر تپسی برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه
هومن دمیرچی، مدیر عملیات تپسی نیز از معرفی ۵ هزار سفیر این شرکت به بنیاد علوی برای دریافت تسهیلات خبر داد و گفت: به منظور حمایت مالی از رانندگانی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا، درآمدشان کاهش یافته است، با کمک بنیاد علوی، ۲ میلیون تومان وام به سفیران تپسی پرداخت می‌شود. علاوه بر این، تپسی به سفیرانی که به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند و به دلیل بیماری، امکان کار و فعالیت نداشته‌اند نیز وام پرداخت می‌کند.
وی همچنین از مذاکرات این شرکت برای افزایش میزان سهمیه تاکسی‌های اینترنتی خبر داد و گفت: در حال حاضر به همت شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، قرار شده تا وسایل حمل‌ونقل اینترنتی که در بخش حمل‌ونقل کالا نیز فعالیت می‌کنند و روزانه حداقل ۲۰ مسیر پیمایشی برای جابه‌جایی کالا انجام می‌دهند، ۲۰ درصد سهمیه تشویقی به‌صورت اعتباری دریافت کنند. ما همچنان در حال مذاکره هستیم تا شرایط دریافت این سهمیه تشویقی در شرایط فعلی تسهیل شود. همچنین پیشنهاد داده‌ایم که با توجه به شرایط فعلی درآمدی رانندگان، سهمیه بنزین ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر رانندگان تاکسی‌های اینترنتی به ۱۰ لیتر افزایش یابد.

منبع: با مشارکت تپسی | ایرنا مسئولیتی در خصوص محتوای این خبر یا آگهی تبلیغاتی ندارد