تهران – ایرنا – دولت استرالیا یک کلیسا را به دلیل فروش محلولی خطرناک محتوی ترکیب شوینده وایتکس که ادعا شده "معجزه آسا" است و کرونا را درمان می‌کند به پرداخت بیش از ۱۵۰ هزار دلار (استرالیا) جریمه محکوم کرد.

خبرگزاری "ریا نوواستی" روسیه روز یکشنبه از سیدنی گزارش داد که سازمان کالاهای پزشکی استرالیا یک کلیسای خودخوانده تحت عنوان "کلیسای سلامت و شفاء Genesis II" MSS Austrlalia" را به دلیل تبلیغ محلول وایتکس تحت پوشش "داروی معجزه آسا" برای درمان ویروس کرونا به ۱۵۰ هزار دلار جریمه کرد.

به گفته این سازمان، داروی تبلیغاتی این کلیسا با نام "مکمل معدنی شگفت انگیز (MMS)، حاوی غلظت بالایی از کلرید سدیم است، یک ماده شیمیایی که به عنوان سفید کننده استفاده می شود.

سازمان کالاهای پزشکی استرالیا چندین بار به این کلیسا در مورد خطرناک بودن این محلول هشدار داده و گفته بود که مصرف این محلول که سدیم کلریت (از ترکیبات استفاده شده در مایع سفید کننده) است، برای سلامتی خطرناک است.

این کلیسا ادعا کرده است که این به اصطلاح محلول معجزه آسا برای درمان بیماری‌هایی همچون کرونا، سرطان و ایدز بسیار موثر است.

گفته شده است که مارک گرنون، مدیر این کلیسا چند روز پیش از اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در خصوص موثر بودن ضد عفونی کننده‌ها در درمان کرونا اظهار نظر کند، به او در این خصوص نامه نوشته بود.

مقامات حکومتی همچنین اظهار داشتند که هیچ اطلاعات و شواهد کلینیکی موثق و اثبات شده علمی وجود ندارد که نشان دهد MMS می تواند علایم بیماری ها را درمان و یا کاهش دهد.

به گفته متخصصان، استفاده از چنین داروهایی می تواند صدمات جدی به سلامتی افراد جامعه وارد کرده و منجر به بروز حالت تهوع، اسهال و کم آبی شدید در افراد شود که در برخی موارد می تواند منجر به بستری در بیمارستان گردد.

" سازمان کالاهای پزشکی استرالیا  ۱۲پروتکل تخلف به مجموع ۱۵۱.۲ هزار دلار استرالیا (بیش از ۹۸ هزار دلار آمریکا) برای تبلیغ غیرقانونی مکمل معدنی شگفت انگیز و سایر داروهایی که توسط Southern Cross Directories Pty Ltd فروخته می شود صادر کرده است.

مقامات افزودند که آنها نگران اثرات مضری هستند که "دارو معجزه آسا" می تواند روی بدن انسان داشته باشد.

گزارش‌ها حکایت از آن دارند که این محلول همچنان از طریق وب‌سایت MMS Australia به صورت آنلاین به فروش می‌رسد.

۱۱ مارس، سازمان بهداشت جهانی (WHO) شیوع یک عفونت جدید از ویروس کرونا تحت عنوان COVID-۱۹ را اعلام کرد. براساس آخرین اطلاعات WHO ، بیش از ۴ میلیون نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده اند و بیش از ۲۸۳ هزار نفر هم بر اثر ابتلا به این بمیاری مهلک جان باخته اند.