تهران - ایرنا - مطالعات اخیر محققان بیمارستان کودکان بوستون نشان می‌دهد سرطان، به ویژه سرطان متاستاتیک، یکی از عواملی است که علایم و پیامدهای کووید-۱۹ را بسیار پیچیده‌تر می‌کند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری مدیکال نیوز، در  این مطالعه محققان  ۱۰۵ بیمار سرطانی مبتلا به کرونا و ۵۳۶ بیمار مبتلا به کرونا که سرطان نداشتند را با میانگین سنی ۶۴ سال بررسی کردند. در این مطالعه متغیرهایی از جمله دیابت، سن، فشار خون، بیماری انسداد مزمن ریوی، ‌ جنس و استعمال دخانیات نیز مدنظر قرار گرفت.

نتایج نشان می‌دهد در بیماران سرطانی مبتلا به کرونا احتمال تجربه علائم شدیدتر دو برابر، احتمال بستری شدن در ICU سه برابر، احتمال نیاز به دستگاه ونتیلاتور ۲.۷ برابر و احتمال مرگ دو برابر بیشتر از بیماران مبتلا به کرونایی است که سرطان ندارند.  

این علائم در بیماران مبتلا به سرطان متاستاتیک نسبت به بیمارانی که سرطان ندارند، به ترتیب ۶ برابر، ۶.۶ برابر، ۵۵ برابر و ۵.۶ برابر بیشتر است.

این مطالعه نشان می‌دهد مبتلایان به سرطان‌های خون (لوسمی، لنفوم و میلوما) و ریه بیشتر در معرض خطر هستند. به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.
نتایج این مطالعه در نشریه Cancer Discovery منتشر شده است.