خانم «عایشه فاروقی» امروز(پنجشنبه) در نشست خبری هفتگی خود در اسلامآباد گفت: این کشور از نزدیک گزارشها مربوط به توافق میان دولت ائتلاف رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری و دره اردن به اراضی اشغالی فلسطین را رصد کرده و نسبت به آن عمیقاً نگران است.
وی تاکید کرد: دولت پاکستان با هرگونه اقدام برای الحاق سرزمینهای اشغالی فلسطین مخالف است و آن را نقض جدی قوانین بین المللی میداند.
فاروقی اظهار داشت: کرانه باختری و دره اردن جز قلمروی سرزمینی فلسطین است که از سال ۱۹۶۷ به طور غیرقانونی توسط اسرائیل اشغال شد بنابراین الحاق به اراضی اشغالی، وضعیت فعلی که از قبل با بیثباتی همراه است را به شکل خطرناکی متشنج میکند.
وی گفت: دولت پاکستان از مواضع سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی در مورد فلسطین حمایت میکند و ما از جامعه جهانی نیز میخواهیم که از حقوق ملت فلسطین حمایت و از آنان پشتیبانی کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان ضمن تاکید بر حل مسئله فلسطین براساس قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل، افزود: اسلامآباد همچنان از تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی بیت المقدس براساس مرزهای پیش از سال ۱۳۴۵ (۱۹۶۷ میلادی) حمایت میکند.
جمهوری اسلامی پاکستان اردیبهشت ماه سال ۹۷ نیز با ابراز نگرانی عمیق نسبت به بازگشایی سفارت آمریکا در بیت المقدس اعلام کرده بود که اقدام واشنگتن نقض آشکار قوانین بین المللی به ویژه قطعنامههای ۴۷۶ و ۴۷۸ شورای امنیت سازمان ملل محسوب میشود.
پاکستان که با رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک ندارد، پیشتر نیز در جریان حملات وحشیانه نیروهای صهیونیستی به غزه، بارها این جنایت ضدانسانی را محکوم کرد.
دولت جدید رژیم صهیونیستی پس از ۱۶ ماه انسداد سیاسی، سه انتخابات بیسرانجام و هفتهها مذاکره و چانهزنی، اول اردیبهشت ماه تشکیل شد و بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی و رقیب سیاسیاش بنی گانتس توافقی را برای تشکیل دولت امضا کردند. یکی از بندهای تفاهمنامه، دولت ائتلافی را ملزم به پیشبرد برنامههایی برای الحاق بخشهایی از کرانه باختری از جمله شهرکهای یهودینشین میکند که از یکم ژوئن سال جاری آغاز میشود. برآوردها حاکی از آن است که این الحاق، بیش از ۳۰% از مساحت کرانه باختری را شامل خواهد شد.