دانشگاه خوارزمی امروز پنجشنبه اعلام کرد که فعالیتهای پژوهشی تیمهای تحقیقاتی دانشگاه شامل پروژه های دکتری که موضوع رساله آنها به تصویب رسیده و برای پیشرفت و ادامه کار نیاز به امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی و سخت افزارهای کامپیوتری دارند، شامل این دستورالعمل می شوند و نظارت بر حسن انجام آن بر عهده هیات رئیسه دانشکده است.
طبق این دستورعمل موارد لازم نیز در نطر گرفته شده است که به این شرح است:
۱ .درخواست دانشجو: برای ورود به دانشگاه به منظور انجام بخش تجربی پروژه، دانشجو درخواست خود را بصورت کتبی به همراه تایید استاد راهنما به دانشکده تحویل میدهد. روسای دانشکدهها نیز فهرست دانشجویان متقاضی را به حراست دانشگاه اعلام میکنند.
۲ .دانشجویان دکتری: دانشجویان دکترای مذکور (دارای پروپوزال مصوب) صرفنظر از ماهیت رساله(تجربی یا نظری) با رعایت پروتکلهای بهداشتی تحت نظارت استاد راهنما و دانشکده میتوانند در دانشگاه حضور یابند.
۳ .ارایه گواهی سلامت: دانشجویان برای استقرار در آزمایشگاه نیاز به تایید و اخذ گواهی سلامت از طرف مرکز بهداشت دانشگاه در تهران (واقع در طبقه همکف ساختمان سمیه) و در کرج (واقع در ساختمان مرکزی) هستند. همچنین رونوشت این گواهی بایستی به حراست و مسوولین دانشکده ارایه شود.
۴ .اسکان و امور رفاهی: دانشگاه تا زمان صدور مجوز از طرف ستاد ملی مبارزه با کرونا قادر به ارایه خوابگاه و دیگرامور رفاهی مانند استفاده از غذاخوری به دانشجویان نیست.
۵ .نظارت: نظارت بر آزمایشگاه و یا کارگاه مورد استفاده دانشجو توسط استاد راهنما و معاون پژوهشی دانشکده است. در آزمایشگاههای مشترک تحقیقاتی حضور مستمر کارشناس برای نظارت ضروریست. استفاده مستمر دانشجو ازماسک و دستکش و رعایت دقیق نکات بهداشتی در محلهای استقرار ضروری است.
۶ .تراکم انسانی: تعداد دانشجویان فعال در هر آزمایشگاه بهصورت هم زمان با در نظر گرفتن پروتکل بهداشتی و برنامه زمانبندی آزمایشگاه تنظیم میشود.
۷ .مدیریت امور عمومی: آزمایشگاهها و مکانهایی که قرار است دانشجویان در آن مستقر شوند با درخواست دانشکده بایستی توسط نیروهای امور عمومی بصورت مداوم ضدعفونی شوند. فهرست این مکانها توسط هر دانشکده به این مدیریت ارسال میشود.
۸ .ستاد کرونای دانشگاه: لوازم ضروری بهداشتی (همچون ماسک و دستکش و ...) بایستی از طرف ستاد کرونای دانشگاه با حمایت معاونت پشتیانی دانشگاه در اختیار دانشکدهها قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، پیش از این علی اکبرحقدوست معاون آموزشی وزیر بهداشت و رییس کمیته اپیدمیولوژی ستادملی مدیریت و مقابله با کرونا درباره زمان بازگشایی احتمالی دانشگاهها گفته بود که اگر وضعیت اپیدمی کرونا با همین منوال پیش برود و روز به روز روند آن کاهنده باشد، احتمالا بعد از ماه مبارک رمضان ستاد ملی مبارزه با کرونا اجازه بازگشایی دانشگاه را میدهد.