به گزارش روز جمعه خبرنگار اقتصادی ایرنا، برپایه جداول آماری شرکت های فولاد مبارکه، سفید دشت، سبا، هرمزگان، کاوه جنوب، آهن و فولاد غدیر، شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، فولاد خوزستان، خراسان،میانه، سبزوار، شادگان، صبافولاد، آهن و فولاد ارفع، گل گهر، فولاد نی ریز، چادرملو و فولاد بافت در فروردین ۹۹ بیشترین رشد تولید آهن اسفنجی را در بین واحد های مورد بررسی، فولاد میانه به خود اختصاص داد.
تولید آهن اسفنجی فولاد میانه (یکی از طرح های فولاد استانی) در فروردین امسال ۷۲ هزار و ۱۳۷ تن ثبت شد که بالاترین رشد عملکرد به میزان ۱۵۷ درصد را از آن خود ساخت.
همچنین بیشترین کاهش عملکرد هم در دوره مورد بررسی مربوط به فولاد خراسان است که با تولید ۲۳ هزار و ۷۷۷ تن آهن اسفنجی، ۸۱ درصد افت نسبت به فروردین ۹۸ نشان می دهد.
علاوه براین فولاد مبارکه نیز با ۷۱۱ هزار و ۵۰۰ تن تولید آهن اسفنجی در فروردین ۹۹ که نسبت به ماه مشابه در سال گذشته رشد دو درصدی داشت، اما ۲۸ درصد کل تولید در بین واحد های مورد بررسی را به خود اختصاص داد.
به گزارش ایرنا، ایران در عرصه بین المللی بعد از هند، دومین تولید کننده آهن اسفنجی محسوب می شود.
میزان تولید آهن اسفنجی در ۱۱ ماهه ۹۸ با رقم ۲۴ میلیون و ۶۵۰ هزار و ۵۱ تن ثبت شد که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ افزایش ۶ درصدی داشت، اما عملکرد بهمن ماه واحد های یاد شده حاکی از تولید یک میلیون و ۶۹۰ هزار و ۱۶۴ تن است که افت ۱۶ درصدی را در مقایسه با بهمن ۹۷ نشان می دهد.
بیشترین تولید ۱۱ ماهه ۹۸ آهن اسفنجی مربوط به فولاد مبارکه با رقم پنج میلیون و ۸۵۲ هزار و ۲۱۵ تن و بالاترین رشد عملکرد در این زمینه متعلق به فولاد بافت با افزایش ۶۵۸ درصدی نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ بود.
بهمن ماه پارسال بیشترین تولید آهن اسفنجی مربوط به فولاد مبارکه با رقم ۲۳۷ هزار و ۹۹۸ تن و بالاترین رشد عملکرد این ماه به فولاد شادگان با رقم یکهزار و ۱۷۱ درصد اختصاص داشت.