حسین نیکزاد روز شنبه به کمکهای نقدی و غیرنقدی خیران منطقه اشاره کرد و گفت: خرید تجهیزات مرتبط با کرونا شامل دستگاههای مانیتور، ونتیلاتور، پالس اکسیمتر، تخت بیمارستانی و آیسییو، الکتروشوک و لوازم حفاظتی مانند گان، عینک، ماسک، شیلد و مواد ضدعفونی کننده همچون ژل از جمله این کمکها بود.
وی با اشاره به همکاری این افراد نیکوکار از ابتدای اسفند سال گذشته افزود: همکاری در ایجاد نقاهتگاه، تهیه بستههای غذایی، تجهیز آزمایشگاه کرونا، برپایی کارگاههای تولید مواد بهداشتی و شوینده، راهاندازی طرح محسنین سلامت از دیگر اقدامهای این خیران گرامی بود.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کاشان تشریح کرد: طرح محسنین سلامت برای بیماران بهبود یافته از کووید ۱۹ و خانوادههایی که عزیزان خود را در اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست دادهاند، راهاندازی شد و با اهدای بستههای غذایی و بهداشتی مورد حمایت قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: بیش از ۵۰۰ بسته غذایی و بهداشتی هر یک به ارزش سه میلیون و ۱۳۰ هزار ریال بین خانوادهها توزیع شده است و هم اکنون در ماه مبارک رمضان نیز خیران در زمینه تهیه بستههای معیشتی فعال هستند.
نیکزاد با قدردانی از تلاشهای مدافعان سلامت، ارگانها و سازمانها، نیروهای نظامی، انتظامی و هیاتهای مذهبی، سازمانهای خیریه مردم نهاد دیگر به ویژه خیران نیکاندیش تصریح کرد: برای ساخت و تکمیل طرحهای بهداشتی و بیمارستانی در دست ساخت و تامین تجهیزات پزشکی نیازمند تداوم یاری سبز خیرین هستیم.
وی همچنین با بیان این که زنجیره شیوع ویروس کرونا هنوز شکسته نشده است، بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی تاکید کرد.
ویروس کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) که نخستینبار در ووهان چین شناسایی شد، در نهایت به بیشتر کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
بنابر آخرین آمارهای رسمی تا کنون ۱۱۶ هزار و ۶۳۵ نفر مبتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور شناسایی شدند که ۹۱ هزار و ۸۳۶ نفر بهبود یافتند و ۶ هزار و ۹۰۲ نفر فوت کردند.
جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستانهای کاشان و آرانوبیدگل زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.
این منطقه در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال کلانشهر اصفهان واقع شده است.