شهرکرد- ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: با استقرار نظام ارجاع داخلی در مراکز درمانی تامین اجتماعی، تلاش شده طرح پزشک خانواده در استان عملیاتی شود اما هنوز به طور کامل محقق نشده است.

محمود جاوید روز شنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۷۶ هزار ارجاع بیمار به متخصصین مربوطه از طریق پزشکان عمومی و متخصص درمان تامین اجتماعی استان صورت گرفته است که تا حد زیادی از مراجعات غیرضروری به پزشکان متخصص کاسته شده است.

وی افزود: این در حالی است که این آمار با وضعیت ایده‌آل فاصله زیادی دارد و می‌طلبد در این خصوص اقدامات و برنامه‌های بیشتری انجام داد.

جاوید در خصوص حذف دفترچه‌های کاغذی تامین اجتماعی و ارائه خدمات به بیمه‌شدگان از طریق پرونده سلامت نیز گفت: در مراکز درمانی تامین اجتماعی از سال ۹۶ دفترچه‌های درمانی بیماران تامین اجتماعی حذف و از کد ملی استفاده می‌کنند و با تشکیل پرونده مزمن هم تا حدود زیادی اطلاعات درمانی بیماران ذخیره شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: با راه‌اندازی سیستم بایگانی تصاویر رادیولوژی در آینده نزدیک پرونده سلامت بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در استان کامل‌تر می شود که البته با همکاری وزارت بهداشت و سایر بیمه‌های پایه این اقدام می‌تواند در تمامی مراکز درمانی برای بیماران اجرا شود.

جاوید، مهم‌ترین چالش مراکز درمانی استان را کمبود پزشک متخصص در برخی رشته‌ها دانست و گفت: نگاه جزیره‌ای برخی مسئولان به سلامت مردم و فضاهای غیراستاندارد تعدادی از مراکز درمانی در سطح استان از دیگر این چالش‌ها به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت بیمارستانی تامین اجتماعی در استان تصریح کرد: بیمارستان تامین اجتماعی امام علی (ع) با ظرفیت مصوب ۱۹۲ تخت تنها بیمارستان تامین اجتماعی به شمار می‌رود که در حال حاضر ۱۴۹ تخت آن فعال است.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: حدود ۵۰ درصد جمعیت استان بیمه شده تامین اجتماعی هستند که تا پایان شهریور سال ۹۸ تعداد بیمه‌شدگان استان ۴۸۱ هزار و ۴۵۴ نفر گزارش شده است.

به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، ۲پلی کلینیک تخصصی، ۲ درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق بیش از ۵۰۰ مرکز بصورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت می‌کند.