مهین فرهادیزاد در حاشیه نشست ستاد عفاف و حجاب که صبح امروز در ساختمان مرکزی وزارت ورزش برگزارشد با اشاره به حضور زنان با پوشش اسلامی و ایرانی بازخورد حجاب و عفاف ورزشکاران ایرانی در جهان را قابل توجه و اثر گذار توصیف کرد.
معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه به اقدامات موثر این معاونت در بخش طراحی لباسهای ورزشی با تکیه بر ملاحظات فرهنگی - اسلامی برای حضور ورزشکاران در میادین بین المللی اشاره کرد و اظهار داشت: این نوع پوشش نشان از اسلامی بودن ورزشکار ماست و همین نکته ورزشکاران ما را به عنوان الگو در دنیا مطرح کرده است.
وی در این باره توضیح داد: از سال ١٩٩٠ که اولین گروه ورزشکاران ما در بازیهای آسیایی با پوشش اسلامی «چادر» حضور پیدا کردند، چهار دوره بعد، زنان هشت کشور آسیایی با حجاب در این رویداد شرکت کردند و همه آنها میگفتند الگوی ما ورزشکاران ایرانی هستند. زنان ما مبتکر حضور در رویدادهای ورزشی با رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی هستند. در واقع آنها نمونهای از عفاف و پرهیزگاری یک زن مسلمان با توجه به همه ملاحظات فرهنگی در برنامههای بینالمللی ورزشی هستند.
فرهادیزاد در بخش دیگر از حرفهایش به زیر ساختهای ورزشی ویژه زنان اشاره کرد و افزود: وزارت ورزش و جوانان برای حضور و انجام فعالیتهای ورزشی زنان در بخشهای همگانی و قهرمانی سالنهای اختصاصی را در سراسر کشور راهاندازی کرد تا زنان در شرایط بهتری تمرینات ورزشی خود را پیگیری کنند.
معاون توسعه ورزش بانوان با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم برای ورزش زنان، شورای سیاست گذاری است، توضیح داد که در این شورا فعالیتهای جدید مطرح و هر رشته برای اخذ مجوز باید در این شورا مورد بررسی قرار بگیرد.
همچنین در ادامه در حاشیه این نشست عبدالحمید احمدی، معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در خصوص برنامههای پیش رو گفت: برای ورزش و جوانان در زمینه عفاف و حجاب ۲ دستور کار در نظر گرفته شده است که یکی از آنها بررسی پاسخ مربوط به سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با برنامههای عفاف و حجاب وزارت ورزش و جوانان است که انشاالله به زودی نسخه نهایی آن تدوین و ارائه خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به تکالیفی که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه ورزش و جوانان بر عهده این وزارتخانه گذاشته است، بررسی برنامه جامع عفاف و حجاب با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در وزارت ورزش و جوانان یکی از مهمترین دستورات کاری است.
معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی با اشاره به اینکه اجرای این تکالیف نیازمند یک هماهنگی و برنامه ریزی در حوزههای مختلف ورزش قهرمانی و حرفهای، همگانی، زنان، حوزه مطالعات و مربوط به فدراسیونهای ورزشی و جوانان هستیم بیان کرد: امیدواریم که برنامههای تدوین شده نهایتا تا نیمه خردادماه به تصویب برسند و ابلاغ شود و ملاک عمل برنامههای عفاف و حجاب در وزارت ورزش و جوانان در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ باشد.