زهره عبادتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدهای غیر مجاز با جمع آوری مقادیر زیادی از زبالههای مختلف از جمله پلاستیک، فلزات مختلف، کاغذ و مقوا باعث آلودگی آب و خاک منطقه شده بودند.
وی با بیان اینکه حکم جمع آوری واحدهای غیرمجاز جمع آوری و تفکیک پسماندهای پلاستیکی کهریزک از سوی دستگاه قضایی صادر شده است، عنوان کرد: صاحبان این مراکز غیر مجاز تفکیک زباله از زمان صدور اخطاریه زیست محیطی یک هفته فرصت برای ساماندهی و جمع آوری دارند، در صورت رعایت نکردن قانون به زودی این مراکز جمع آوری خواهند شد.
رییس اداره محیط زیست شهرستان ری اضافه کرد: برای محدود کردن فعالیت های واحدهای غیرمجاز تفکیک زباله کهریزک در گام اول با همکاری بخشداری انشعابات آب، برق و گاز این واحدها قطع شده است.
عبادتی اصلی ترین دلیل تجمیع واحدهای غیرمجاز جمع آوری و تفکیک پسماندهای پلاستیکی در کهریزک وجود مجتمع پردازش آراد کوه عنوان کرد و گفت: مسئولان این مجتمع باید برنامه های عملیاتی برای ساماندهی واحدهای جمع آوری پسماند در داخل آراد کوه داشته باشند.
وی یادآور شد: اداره محیط زیست شهرستان ری در خصوص پسماندهای پلاستیکی ۲ هدف اصلی را دنبال می کند اول اینکه تمامی واحدهای جمع آوری و پردازش این پسماندها از سطح شهرهای و روستاهای ری جمع آوری شود و دوم اینکه تمامی پسماندهای با همکاری مسئولان مجتمع آراد کوه در داخل آن جمع آوری و بازیافت شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب تهران قرار گرفته است، این شهرستان به دلیل استقرار صنایع مختلف تولیدی و خدماتی به عنوان قطب صنعتی پایتخت مطرح می شود و همین امر در کنار قرارگیری مجمتع پردازش آراد که روزانه در حدود هفت هزار تن زباله تهران به آنجا حمل می شود، این شهرستان را کانون اصلی آلودگی هوا و محل جمع آوری و بازیافت انوع پسماندهای پلاستیکی و فلزی کرده است.