تهران- ایرنا- استاندار تهران اعلام کرد: طرح ترافیک پایتخت تا زمانی که دلایل قانع کننده‌ای برای اجرای مجدد آن به ستاد ملی کرونا ارائه نشود، اجرا نخواهد شد.

به گزارش ایرنا، «انوشیروان محسنی بندپی» عصر یکشنبه در سومین جلسه شورای شورای هماهنگی ترافیک استان تهران گفت: وقتی هنوز مشکل طرح فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی حل نشده، نمی توان طرح ترافیک را اجرا کرد.

وی افزود: آنچه مسلم است از فردا ( ۲۹ اردیبهشت ماه) طرح ترافیک اجرا نمی شود تا ستاد ملی کرونا در این زمینه تصمیم بگیرد.

محسنی بندپی اظهارداشت: پیش از این مدیریت شهر تهران پیشنهاد داده بود که طرح ترافیک از ساعت هشت صبح تا ۱۶ عصر برگزار شود و خروج از محدوده مطرح پس از ساعت ۱۴ رایگان باشد.

استاندار تهران گفت: در گزارش های قبلی مطرح شده بود که طرح ترافیک بناست از ۲۹ اردیبهشت اجرا شود اما با توجه اینکه شرایط هنوز برای حضور مردم در حمل و نقل عمومی و رعایت فاصله اجتماعی فراهم نیست، نمی توان نسبت به اجرای آن تصمیم نهایی را گرفت.

وی خاطرنشان کرد: به طور معمول ۲۵ درصد ترافیک تهران مربوط به تردد کارکنان و کارمندان دولت است.

محسنی بندپی ادامه داد: وقتی هنوز حمل و نقل عمومی حفاظت لازم را برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ندارد و نمی توان نسبت به حفظ سلامتی مردم با اطمینان از آن استفاده کرد، نباید تصمیم عجولانه ای برای اجرای طرح ترافیک گرفت.

استاندار تهران گفت: بنا به تصمیم ستاد ملی کرونا، طرح ترافیک در شورای عالی ترافیک کشور مطرح و ابعاد و شیوه های مختلف اجرای آن بررسی خواهد شد و متناسب با تصمیمی که در آن گرفته می شود، استان و ستاد مقابله با کرونا در مورد اجرای طرح ترافیک جدید تصمیم گیری شود.

به گزارش ایرنا، پس از شیوع ویروس کرونا در کلانشهر تهران و در پی تصمیم ستاد مقابله با کرونا اجرای طرح های ترافیکی اعم از محدودیت تردد در محدوده طرح ترافیکی و طرح کنترل آلودگی هوا از ۲۳ فروردین لغو شد و تصمیم همچنان پابرجاست.

بر اساس آمار وزارت بهداشت، تا ظهر ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۲۰ هزار و ۱۹۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶ هزار و ۹۸۸ نفر رسیده است.

بیماری کووید ۱۹ که علایمی شبیه آنفلوآنزا دارد اما از نظر سرعت انتشار و کشندگی از آن خطرناک تر است، اواخر دی ماه از شهر ووهان چین شیوع یافت و اکنون افزون بر ۴ میلیون و ۷۳۷ هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان بیش از ۳۱۳ نفر را گرفته است.