به گزارش روز یکشنبه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، علی رمضانی اظهار داشت: محتوای آموزشی دوره ضمن خدمت برنامه ریزی و مدیریت فعالیت های اردویی (مرحله دوم) با کد ۹۴۰۰۴۱۲۰ و طول دوره ۳۲ ساعت در سامانه Ltms بارگذاری شده است.
وی ادامه داد: پس از تصویب آیین نامه اردوهای دانش آموزی در جلسه ۹۶۵ مورخ ۱۷ تیرماه سال ۹۸ شورای عالی آموزش و پرورش و پس ازبازنگری دستور العمل برگزاری اردوهای دانش آموزی به شماره ۹۳۷۷۰ مورخ ۲۸ مرداد ماه سال ۹۸، نیازمند برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی بودیم.
رمضانی افزود: این دوره در قالب ۳۲ ساعت با کد ۹۴۰۰۴۱۲۰ در ابتدای سال ۹۹ آغاز شد که محتوای بارگذاری شده برای این دوره عبارتست از: جایگاه فعالیت های اردویی در نظام تعلیم و تربیت، تشریح و تبیین دستورالعمل برگزاری اردوهای دانش آموزی، ساختار و وظایف عوامل اجرایی اردو (برگزاری مراسم در اردو) و مهارتهای اردویی (چادر زنی، جهت یابی، نقشه خوانی و کوه پیمایی).
همچنین بازی های گروهی، سرودها و تشویق های اردویی، مدیریت در اردو، قابلیت های و پیشگیری از آسیب های فضای مجازی، فوریت های امدادی در اردو، ایمنی وسایل نقلیه در اردوهای دانش آموزی و ارزشیابی و گزارش نویس در اردو از دیگر محتواهای بارگذاری شده در این دوره آزمون ضمن خدمت است.
مدیر کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان پس از استفاده از هشت جلسه محتوای آموزشی و مهارتی بارگذاری شده در سامانه از ۲۷ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ می توانند در آزمون های تخصصی شرکت کنند و پس از اخذ نمره قبولی موفق به دریافت گواهینامه تخصصی برای برگزاری اردوهای دانش آموزی خواهند شد.
رمضانی ظرفیت این دوره را ۱۲۰ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: اولویت این دوره با مربیان پرورشی و معاونان پرورشی مدارس، مدیران و معاونان آموزشی مدارس و مربیان پرورشی با رشته شغلی غیر پرورشی و کارکنان حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی استان و منطقه و همکاران شاغل در مدارس غیر دولتی است.
این دوره با همکاری اداره کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی و همچنین مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات برگزار شده است.