علی اکبر عربعامری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: بیشترین قاچاق سوخت سال گذشته مربوط به فرآورده های نفتگاز و نفت سفید بود.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان قاچاق سوخت مربوط به ورودیهای استان در شرق و غرب است، تصریح کرد: بیشترین میزان سوخت قاچاق کشف شده مربوط به شهرستانهای گرمسار و شاهرود است.
وی اضافه کرد: به دلیل برخورداری واحدهای تولیدی و مصرف کنندگان استان سمنان از نعمت گاز، میزان مصرف نفت کوره کاهش چشمگیری داشته و قاچاق نفت کوره را تحت تاثیر قرار داده است.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان تصریح کرد: سال ۹۷ میزان فرآوردههای نفتی قاچاق کشف شده در استان سمنان ۴۶۷ هزار و ۱۴۰ لیتر بود.
وی یادآور شد: سهمیهبندی بنزین، اجرای طرح پیمایش و طرح تجارت آسان، از جمله طرحهای در نظر گرفته شده برای جلوگیری از قاچاق سوخت است، در طرح پیمایش، میزان سوخت متناسب با عملکرد و فعالیت ناوگان حمل و نقل تعیین میشود.
عرب عامری بیان کرد: طرح تجارت آسان مربوط به مصرف کنندگان جزئی و عمده فرآورده اصلی مانند نفت گاز و نفت سفید است و متقاضیان دریافت سوخت برای مصارف غیرحمل و نقل باید سفارش خود را در سامانه تجارت آسان ثبت کنند.
مدیرشرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان گفت: قاچاق در تمام زمینهها به خصوص در زمینه سوخت به تولید و مقاصد کشور ضربه میزند و مبارزه با قاچاق با جدیت در استان پیگیری میشود.
در استان سمنان ٧۴ جایگاه عرضه بنزین و نفتگاز و ۴۲ جایگاه عرضه گاز سی ان جی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴
سمنان- ایرنا- مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان گفت: ۱۷۳ هزار و ۸۰ لیتر انواع فرآوردههای اصلی نفتی مانند بنزین، نفتگاز و نفت سفید عرضه خارج از شبکه سال ۹۸ کشف شد.