امیر بهزاد روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی شامل سس، آبلیمو، کیک و برخی دیگر از اقلام بود.
وی ادامه داد: این مواد به دلیل نداشتن مشخصات و معلوم نبودن شرایط ساخت و نگهداری و غیرقابل مصرف بودن، میتوانست سلامت شهروندان را با خطر مواجه کند و به همین علت با دستور مراجع قضایی از چرخه مصرف انسانی حذف شد.
وی با بیان اینکه از هماکنون عملیات نظارت بر بازار به علت وجود بیماری کرونا در حال انجام است، افزود: پایش محیطهای مختلف و نظارت ویژه در این مدت در دستور کار قرار گرفته و با واحدهایی که در امر بهداشتی یا خارج از مصوبه ستاد مقابله با کرونای شهرستان عمل کنند، به طور قاطع برخورد میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه، نانواییها، مراکز عرضه مواد لبنی، فروشگاههای مواد غذایی و اصناف پرریسک از ماموریتهای محوری در برنامه ایام رمضان امسال است.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن گویای ۱۹۰ یا شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ واحد بهداشت محیط مهاباد تماس بگیرند و موارد تخلف بهداشتی را اطلاع دهند.
وی همچنین از شهروندان خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است و ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی در این شهرستان فعالیت دارد.