به گزارش روز سهشنبه پایگاه خبری ساینسدیلی، این شرکت که در ماساچوست آمریکا قرار دارد، در حال توسعه واکسن جدیدی موسوم به mRNA-۱۲۷۳ برای ویروس کرونا است.
به گفته محققان این شرکت، واکسن توانسته است در بدن داوطلبان یک واکنش ایمنی ایجاد کند که مشابه واکنش ایمنی افراد بهبودیافته از کووید ۱۹ است. این نتایج نشان میدهد واکسن mRNA-۱۲۷۳ توانایی جلوگیری از بروز بیماری کووید ۱۹ را دارد.
در این مرحله، گروههای ۱۵ نفری از داوطلبان ۱۸ تا ۵۵ ساله، سه دوز مختلف از واکسن را دریافت کردند.
به گفته متخصصان مرحله دوم آزمایشات بالینی با همکاری ۶۰۰ نفر انجام می شود و سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز انجام این مرحله را نیز صادر کرده است.
متخصصان مدرنا یاداور شدند: این واکسن به طور کلی بیخطر و برای بیماران قابل تحمل است. تنها عوارض این واکسن شامل سرخی و کمی درد در محل تزریق است.
در آزمایشاتی که پیش از این روی موشها انجام شد، این واکسن مانع تولید مثل ویروس در ریه موشها شده است. دولت آمریکا حدود نیم میلیارد دلار برای توسعه و تولید ۴ واکسن شرکت مدرنا سرمایهگذاری کرده است.
این واکسن با همکاری انستیتوی ملی آلرژی و بیماریهای مسری توسعه یافته و آزمایشات بالینی آن با کمک انستیتوی ملی سلامت آمریکا انجام شده است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در چهار ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.