حجتالاسلام حسین جمالیزاده سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: خانواده مبتلایان به کرونا در هر محلهای از این شهرستان زیر نظر گرفته میشوند و روحانیون،بسیجیان و خیرین در هر محله در کنار این خانوادهها هستند تا بیمار سلامتی خود را به دست آورد.
وی ادامه داد: بعد از نیمه شعبان و توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر مواسات و کمکهای همدلانه، قرارگاه مرکزی فسا همراه با بخشهای تابعه اقداماتی را آغاز کرد که اکنون شاهدیم فضای همدلی و مواسات در شهرستان شکل گرفته است.
وی ادامه داد: در این رزمایش علاوه بر نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و مراجعان دفتر امام جمعه، در سطح شهر به رانندگان آژانسها و مسافربران شخصی، خُردهفروشیها و فروشگاههای آسیبدیده نیز کمکرسانی شد.
جمالیزاده بیان کرد: قبل از شروع این رزمایش، دستگیری و کمکرسانی به نیازمندان وجود داشت ولی گاهی موازیکاری میشد، اما در رزمایش مواسات کمکها مدیریت شد؛ ضمن اینکه کمکها حقیقتاً به نیازمندان محق میرسد و نکته سوم هم این که جلوی برخی سوءاستفادهها که قبلا در بحرانهای سیل و زلزله شاهد آن بودیم نیز گرفته شد.
وی عنوان کرد: با کمک پلیس فتا در شهرستان فسا، هیچ شماره حساب شخصی برای دریافت کمکهای مردمی اعلام نشده و همه کمکها به نام خیریهها، هیاتها و نهادهای معتبر دریافت می شود.
امام جمعه فسا گفت: علاوه بر اهدای کمکهای نقدی و بستههای غذایی، برای ۱۵ عروس جهیزیه فراهم شد،همچنین علاوه بر تهیه ماسک، دستکش و ضدعفونی معابر، تاکنون یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک نقدی توسط مردم در رزمایش مواسات و همدلی جمعآوری و توزیع شده است.
وی درباره شناسایی جامعه هدف رزمایش نیز گفت: با کمک مجامع صنفی و کار میدانی، اصنافی که از بحران کرونا آسیب دیدهاند و از طریق کارخانه داران،کارگران نیازمند و همچنین از طریق شهرداری رانندگان تاکسی و مسافربران نیازمند شناسایی شدند و با همکاری کمیته امداد و سه خیریه در فسا و همچنین ستاد نماز جمعه این شهرستان،فهرست افراد نیازمند شهر تکمیل و یک بانک اطلاعاتی از نیازمندان و آسیبدیدگان کرونا ایجاد شد.
امام جمعه فسا گفت: ۶۰ مسجد در شهر فسا وجود دارد و در هر محل، با کمک امام جماعت و پایگاه بسیج، خیرین و نیازمندان هر محله شناسایی شدند و با معرفی نیازمندان به خیرین موجبات کمک نیکوکاران به مستضعفان فراهم شد.
وی با تاکید بر تداوم رزمایش مواسات پیشنهاد داد: رزمایش مواسات و همدلی تا عید فطر به شیوه کنونی انجام شود و بعد از آن، تاکتیکها و روش خود را عوض کند.