جعفر جندقی روز سهشنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان سمنان در سالن یادگار امام استانداری افزود: شهرستان آرادان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و نیز شهرستان میامی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در وضعیت سفید قرار گرفت.
وی تاکید کرد: امکان تغییر وضعیت سفید، زرد و قرمز شهرستانهای استان سمنان به سرعت وجود دارد، با توجه به جمعیت شهرها، این آمار خیلی دقیق نمیتواند باشد.
جندقی بیان کرد: اوج موارد مثبت ابتلا به کرونا در استان سمنان در روزهای ۱۸ تا ۲۴ اسفند ۹۸ بود و پس از آن شیوع کرونا روند کاهشی داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان ادامه داد: غربالگری برای شناسایی مبتلایان احتمالی به کرونا در دو مرحله در این استان اجرا شد.
وی تصریح کرد: ۲۰ هزار و ۱۹۳ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع فروش مواد غذایی و ۹ هزار و ۵۲۶ مورد بازدید از اماکن عمومی برای مقابله با شیوع کرونا انجام شد.
جندقی ابزار داشت: ۱۸۴ مرکز تهیه و توزیع فروش مواد غذایی و اماکن عمومی که در موضوع اجرای دستورالعمل های مقابله با همهگیری کرونا تخلف داشتند، به مراجع قضایی معرفی شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان یادآور شد: نظارت بر دفن بهداشتی متوفیان ناشی از بیماری کرونا، ضدعفونی کردن محیط، طراحی ، چاپ و توزیع پوستر و بازدیدهای مشترک، از جمله اقدام ها برای سالم سازی محیط و مقابله با شیوع کرونا بوده است.
مهدیشهر در حالی اکنون در وضعیت قرمز قرار دارد که ۱۴ اردیبهشت اعلام شد، سه شهرستان سمنان، مهدیشهر و دامغان در وضعیت زرد و بقیه شهرستانهای این استان در وضعیت قرمز قرار دارد.
به گفته ظهر امروز رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون۱۲۴ هزار و ۶۰۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۱۱۹ رسید.
روند تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل و مسائل مرتبط با شیوع کرونا از جمله مواردی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.