کامیل کریمیان روز سهشنبه در نشست با اعضای شورا و شهردار صاحب اظهار داشت: این شهر میتواند محور گردشگری، کشاورزی و قطب تولید سنگ آهن در منطقه شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای این شهر، بخش های زیویه و امام و وجود دشتهای حاصلخیز و اجرایی شدن ۵ تا ۶ هزار هکتار سیستم آبیاری تحت فشار در اراضی، افزود: باید با دور اندیشی نسبت به توسعه همه جانبه شهر برنامهریزی کرد.
کریمیان شهر صاحب را محور گردشگری، کشاورزی و قطب سنگ آهن دانست و از مسولان محلی خواست با همدلی، همراهی و بهره گیری از ظرفیتهای قانونی، اداری و مردم نسبت به توسعه این شهر و حرکت در راستای منافع شهروندان گام بردارند.
فرماندار ویژه سقز همچنین بر تدوین برنامه و اجرای طرح برای ایجاد درآمد پایدار در راستای توسعه این شهر تاکید کرد.
علی محمدیان، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه سقز هم بر اجرای طرح جهت ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری و اجرای طرح گردشگری کانی گومه یان تاکید کرد.
اعضای شورای صاحب هم بر استقرار کلانتری، ادارات خدمات رسان و فوریت های پزشکی، ساخت تصفیه خانه آب و ضرورت فعال بودن درمانگاه شبانه روزی تاکید و خواستار اجرایی شدن این طرحها در آینده نزدیک شدندـ
شهردار صاحب هم اظهار داشت: برای آبادانی این شهر ۳۸ میلیارد و ۵۲۹ هزار ریال بودجه برای سال ۹۹ پیش بینی شده که ۲۸ میلیارد و ۵۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال آن به اجرای طرحهای عمرانی اختصاص خواهد یافت.
یحیی آذرپور افزود: سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد ریال در طرحهای عمرانی این شهر هزینه شد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.