کرمانشاه- ایرنا- معاون‌ هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه باتاکید بر حفظ منابع آبی گفت: ایجاد گلخانه در زمین‌های دیم کشاورزی استان از این پس‌ ممنوع است.

هدایت حاتمی عصر سه شنبه در نشست بهبود فضای کسب و کار که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: این ممنوعیت به ویژه در دشت های ممنوعه استان که با مشکلات کمبود آب روبرو است، بیشتر تشدید خواهد شد.
وی افزود: همچنین برای صدور مجوز واحدهای تولیدی که نیاز به تامین آب دارند نیز در دشت های ممنوعه و مناطق کم آب با دقت بیشتری عمل شود تا بتوانیم از منابع آبی زیرزمینی به خوبی حفاظت کنیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه نیز در این نشست در تکمیل صحبت های معاون استاندار گفت: با توجه به بحران آب در استان کرمانشاه جهاد کشاورزی به هیچ عنوان با صدور مجوز گلخانه در دشت های دیم موافقت نخواهد کرد.
نوربخش حاتمی افزود: مصوبه نشست امروز استانداری کرمانشاه در قالب دستورالعمل به تمام دستگاه های متولی صادر خواهد شد تا با دقت بیشتری در این زمینه عمل شود.
وی عنوان کرد: همچنین در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی، تخریب و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی را امسال به صورت ویژه در دستور کار قرار داده ایم.
جایگاه ۱۷ کرمانشاه در فضای کسب و کار کشور
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در بخش دیگری از این نشست با اعلام اینکه کرمانشاه جایگاه ۱۷ کشور در بهبود فضای کسب و کار را دارد، گفت: باید جز بهترین استان های ایران از نظر فضای کسب و کار باشیم.
حاتمی با بیان اینکه فضای کسب و کار کرمانشاه روبه بهبود است، گفت: سال گذشته اقدامات مطلوبی در خدمات سرمایه گذاری داشتیم که منجر به رشد سرمایه گذاری در کرمانشاه شد با این حال باید جز ۱۰ استان برتر ایران در رابطه فضای کسب و کار مطلوب باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه سال گذشته را برای اقتصاد کرمانشاه مطلوب ارزیابی کرد و گفت: باید تمام مدیران استان به منظور بهبود فضای کسب و کار و توسعه اقتصادی کرمانشاه تلاش کنند.
حاتمی یادآور شد: اکنون نوع نگاه سرمایه گذاران خارجی به کرمانشاه بسیار مطلوب است که باید آن را حفظ و تقویت کنیم.
وی افزود: باید به شکلی عمل کنیم که بخش خصوصی نگاهی مثبت به عملکرد دولت برای حمایت از تولید داشته باشد. 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه جز پنج استان ارزان کشور محسوب می‌شود، گفت: سال گذشته با جذب ۲ سرمایه گذار خارجی، رتبه سوم در جذب سرمایه گذاری خارجی را کسب کردیم.
وی یادآور شد: امسال برای جذب ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری برنامه ریزی کرده ایم که برای تحقق آن باید همه تلاش کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به گزارش انتقادی صداوسیما از سیستم بانکی استان، گفت: برخی افراد در رسانه ها با منفی جلوه دادن سیستم بانکی استان کرمانشاه به دنبال تبلیغ منفی هستند.
حاتمی افزود: برای قضاوت عملکرد سیستم بانکی کرمانشاه باید پای صحبت های آنها نیز نشست و خدمات ارزشمند آنها برای تسهیل امور تولید را نیز شنید؛ سیستم بانکی کرمانشاه سال گذشته در پرداخت تسهیلات رتبه نخست کشور را کسب کرده است.
وی با بیان اینکه زدن اتهام به افراد بسیار ساده است اما باید براساس عدالت قضاوت کنیم، گفت: من تعجب می کنم از برخی افراد که اسم خود را کارشناس می گذارند در رسانه ها یک طرفه قضاوت می کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه فضای کسب و کار را حاصل کار تمام افراد دانست و گفت: بنا نداریم به مردم دروغ بگویم اما از رسانه ها و صدا و سیما خواهش می کنیم که تا زمانی که از موضوعی اطمینان ندارید اخبار بد از کرمانشاه منتشر نکنید.
حاتمی در بخش دیگری از صحبت های خود از عملکرد اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات انتقاد کرد و گفت: این اداره همکاری خوبی برای ایجاد اشتغال و فراهم کردن زیر ساخت ها ندارد و رتبه ۱۹ کشور را کسب کرده است.
وی همچنین به روند فعالیت مرکز خدمات سرمایه گذاری استان اشاره کرد و گفت: ۴۸ درصد درخواست های سرمایه گذاری های ارایه شده به این مرکز خدمات سرمایه گذاری مورد تایید ادارات نبودند که باید دلیل رد شدن این درخواست ها مورد بررسی قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه افزود: ۲۰‌ معدن استان برای ایجاد با منابع طبیعی به اختلاف برخورده اند که باید این اختلافات به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.
حاتمی تاکید کرد: امسال حداکثر تا پایان تابستان باید روند پیشرف پروژه های بخش خصوصی که مجوز تاسیس دریافت کرده اند را بررسی کنیم.