تهران- ایرنا -"عاطف مغاوری" نماینده پیشین پارلمان مصر در مقاله ای به مناسبت سالگرد روز نکبت فلسطین نوشت که هفتاد و دومین سالگرد رنج و درد مردم فلسطین در حالی است که برغم همه این سختی ها آنها همچنان در مسیر خود پایدارند اما آمریکا و صهیونیست ها طرح های تازه ای را علیه آنها در سر دارند در حالی که حکام عرب سکوت شرم آور پیشه گرفته اند و این ویروس خطرناکتر از هر ویروسی است.

عضو ارشد حزب التجمع و نماینده پیشین پارلمان مصر در ای مقاله که در پایگاه مصری الأهالی منتشر شد، افزود، با فرارسیدن روز ۱۵ می ۷۲ امین سال توطئه بزرگ علیه ملت فلسطین که باعث شد آنها در دهه های گذشته در آوارگی و تبعید و رنج و درد به سر ببرند،کامل شد. این سختی ها و رنج ها از همان ابتدا با اعلام رژیم صهیونیستی از سوی قوای سفاح بین المللی که از رحم استعمار غربی بیرون می آمد، آغاز شد.

در ادامه این مقاله آمده است، اما با اراده پایدار و محکم و اطمینان اهل حق به پیروزی نهایی آن با وجود گذشت زمان و دردها و نزاع ها و مقاومت در کل اشکال آن، ملت فلسطین همه طرح های آنها را ناکام گذاشته و به رغم نکبت ها اما پیروزی های بزرگی را رقم زده اند که ملت فلسطین را به گزینه ای سخت در معادله منطقه ای و بین المللی و نمادی برای آزادگان جهان تبدیل کرده است. فلسطینی ها همه طرح ها آنها را که اساس آن غضب و اخراج فلسطینی ها از وطنشان و تلاش های انگلیس را نقش بر آب کردند.

انگلیسی که قیمومیت را بر ملت فلسطین از سوی قوای بین المللی تحمیل کرد و همزمان با تایید بالفور همه راهها برای سرکوب و از بین بردن ملت فلسطین و ارکان تشکیلات آن بکار برد به جای اینکه استقلال آن را به رسمیت بشناسد و حق تعیین سرنوشتشان را به آنها اعطا کند اما بستر مناسب را برای اجرای پروژه صهیونیست ها با اعلام رژیم غاصب در سرزمین فلسطین فراهم کرد.


از زمان روی کار آمدن دولت جدید آمریکا به ریاست دونالد ترامپ و تیم صهیونیستی وی ، مسئله فلسطین شاهد تحولات متعددی است که یادآور تاریخ گذشته است، در سال نخست دولت آمریکا (۲۰۱۷) ، تلاش ایالات متحده آمریکا در سرکوب روند صلح که از دهه نود و یک قرن گذشته در جریان بود، آغاز شد.

هنگامی که آمریکا از موضع میانجی به دشمن مستقیم مردم فلسطین و رویاهای آنها برای رهایی از معضل نژاد پرستی صهیونیستی، تبدیل شد. سفارت خود را به قدس اشغالی منتقل، آن را به عنوان پایتخت متحد دولت اشغالگر اعلام کرد و نمایندگی فلسطین را در پایتخت آمریکا بست و روابط دیپلماتیک با فلسطینی ها را به تعلیق در آورد. همچنین سهم آمریکا در بودجه آژانس کار و امداد آورارگان فلسطینی (آنروا) و کمک ها به تشکیلات خودگردان فلسطین را قطع کرد و یارانه های مالی موسسات بهداشت و درمان فلسطین در قدس را متوقف کرد و ادعا کرد که آنها به امنیت آمریکا خدمت نمی کنند ؟؟ !! او همچنین تعریف جدیدی درباره کسانی که صفت آوارگی بر آنها اطلاق می شود ارایه کرد با این هدف که ۶ میلیون آواره فلسطینی از سال ۱۹۴۸ را از رویای خود برای بازگشت به سرزمین های خود محروم کند و تنها آمار آنها را ۵۰۰ هزار نفر دانست.
سال دوم (۲۰۱۸) نیز برهمین منوال بود درحالی که همزمان با  صدمین سال  شروع درگیری میان اعراب و اسرائیل بود، -بطوری که در سال ۱۹۱۷ اعلامیه شوم بالفور به تصویب کنست رژیم صهیونیستی رسید و براساس آن تشکیل رژیم موهوم اسرائیل تایید شد. در این قانون بیت المقدس به طور کامل پایتخت اسرائیل اعلام و زبان رسمی زبان عبری قرار گرفت و این رژیم برای فلسطینی ها به یک آپارتاید نژادی تبدیل شد که به صورت یک جانبه به همه توافق ها خاتمه می داد.


سال جاری، ۷۲ امین سال نکبت برای فلسطینیان با همه رنج ها و دردهای آن ثبت می شود درحالی که ملت عربی همچنان درگیر جنگ ها و بحران های فرسایشی بوده و همچنان منابع و انرژی آن در حال فروپاشی است و تهدید بزرگ برای جنبش ها و خیزش های تازه نفس عربی هنوز ادامه دارد، مطابق آنچه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دست در دست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و برخی سفرای عرب در کاخ سفید اعلام کرد. درحالی که اسرائیل طرح های جدیدی را برا محاصره بیشتر سرزمین های فلسطینی و غصب اموال تشکیلات خودگردان از طریق قطع مالیات کالاهای گمرکی در پیش گرفته تا تشکیلات را مجبور کند کمک ها به خانواده های اسرا و خانواده های انها را قطع کند و اخیرا نیز بخش نامه های جدیدی درباره بستن حساب های بانکی ویژه اسرا و خانواده های آنها که از طریق آن کمک های مالی دریافت می کنند، صادر کرده است.
این اقدامات با ممانعت از فعالیت تلویزیون فلسطین در قدس اشغالی در راستای ساکت کردن صدای فلسطینی ها و سرپوش گذاشتن بر واقعیت ها که ارکان رژیم صهیونیستی را به لرزه می انداخت، ادامه داشته است.
باید سوال کرد که چرا مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا برای تبریک گفتن به ائتلاف جنایت کار صهیونیستی که هدف از آن افزایش غضب حقوق ملت فلسطین با برنامه هایی مانند الحاق مناطقی از کرانه باختری به این رژیم است، به تل آیو شتافت و متاسفانه در برابر این اقدامات و طرح ها برای تجاوز به حق فلسطینیان با همکاری میان رژیم صهیونیستی و قدرت های جهانی واکنشی از سوی حکام عرب جز محکومیت های لفظی خجالت بار وجود ندارد. درحالی که آنها روابط بسیار گرمی با آمریکا دارند و آن را راهبردی دانسته و حتی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بر یکدیگر سبقت می گیرند برغم اینکه هیچ منفعتی نیز برای آنها نداشته و هدف از آن تنها راضی نگهداشتن رژیم صهیونیستی و آمریکا است.
در نتیجه لابی صهیونیستی و ارکان رژیم اسرائیل اکنون در شوق و شعف بی سابقه ای به سر می برند که مقامات این رژیم دیگر آن را مخفی نمی کنند و مسایل پشت پرده را عیان می گویند در حالی که پیش از این از بیم محکومیت ها و انکار کشورهای عربی آن را آشکار نمی کردند.
اما در برابر سکوت سران عرب فرزندان ملت فلسطین در دفاع از نوار غزه شعار (ما خواستار زندگی هستیم) در مقابل محاصره ۱۴ ساله رژیم صهیونیستی سر می دهند در شرایطی که گروههای فلسطینی برای مقابله با دشمن اشغالگر استراتژی واحد ندارند و فشارهای معیشتی بر مردم فلسطین در میان جنگ قدرت ها بسیار زیاد است.