شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به حرکت خیرخواهانه خیران گفت: بانک اطلاعاتی نیازمندان و خیران این استان تهیه و تدوین شود.

اقبال عباسی شامگاه سه‌شنبه در نخستین شورای استانی همکاری نهادهای انقلابی حمایتی، عمومی و سازمان‌های مردم نهاد با دولت در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا کمک‌های خیری مطلوبی جمع‌آوری و در قالب های مختلف به‌ خصوص رزمایش مواسات و کمک‌های مومنانه توزیع شده است.

وی افزود: در این راستا میزان و ارزش کمک‌های تمامی نهادهای انقلابی، سازمان‌ها مردم نهاد (سمن‌ها)، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، تامین اجتماعی، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بانک‌ها، امور مالیاتی، خیران، اصناف و بازاریان را در یک سامانه جامع ثبت و ضبط کنند.

عباسی تصریح کرد: مزیت‌ها و کاستی‌های طرح شورای استانی همکاری نهادهای انقلابی حمایتی، عمومی و سازمان‌های مردم نهاد با دولت شناسایی و نسبت به ارایه راهکارهایی برای رفع مشکلات آن اقدام شود.

وی یادآور شد: اطلاع‌رسانی به نیازمندان برای ثبت اطلاعات و کمک‌رسانی صحیح به آنان، رصد سقف کمک‌ها و شناسایی خانوارهایی که زیرپوشش هیچ نهادی نیستند، در اولویت قرار گیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اجرای طرح شورای استانی همکاری نهادهای انقلابی حمایتی، عمومی و سازمان‌های مردم نهاد با دولت اقدامی مهم در دوران شیوع ویروس کرونا و همچنین پساکرونا به‌شمار می‌رود.

وی گفت: استفاده از توان سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها) در حوزه مقابله با ویروس کرونا و تلاش برای قطع زنجیره انتقال آن مورد توجه تمامی مسوولان مرتبط باشد.

عباسی تاکید کرد: خوشبختانه چهارمحال و بختیاری در مدیریت ویروس کرونا و تلاش برای قطع زنجیره انتقال آن جزو سه استان مطلوب کشور است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تهیه بانک اطلاعاتی در راستای ساماندهی و هدایت کمک‌های مرتبط با دوران شیوع ویروس کرونا ضروری است.

علی شهریارپور تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها) در حوزه مقابله با ویروس کرونا و تلاش برای قطع زنجیره انتقال آن، یکی از مهمترین ظرفیت‌ها در این حوزه به‌شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا، هم‌اینک حدود ۵۰۰ سازمان‌های مردم نهاد (سمن) در چهارمحال و بختیاری مجوز فعالیت دارند.

به‌ منظور ساماندهی تسهیلات حمایتی برای اقشار آسیب‌دیده از بیماری کرونا با تصویب شورایعالی رفاه و تامین اجتماعی "شورای استانی نهادهای انقلابی حمایتی، عمومی و سازمان‌های مردم نهاد با دولت" ۲۰ فروردین‌ماه سال‌جاری تشکیل شد.

ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.