اسماعیل فرحناک روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ابا بیان اینکه این کارگاه در یکی از روستاهای بخش مرکزی این شهرستان در حال فعالیت بود افزود: این واحد فاقد شرایط و ضوابط بهداشتی لازم بوده و افرادی که در آن کار میکردند بدون مجوزهای قانونی و در شرایط غیربهداشتی اقدام به تهیه پنیر سنتی میکردند.
وی ادامه داد: از این کارگاه بیش از ۱۰۰ کیلوگرم پنیردست ساز غیرمجاز کشف و ضبط شد.
وی اضافه کرد: با شناسایی این کارگاه از ادامه فعالیت این کارگاه پنیرسازی سنتی و ادامه تولید محصول غیربهداشتی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی جلوگیری شد.
مسوول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهیندژ گفت: شبکه بهداشت و درمان با جدیت بر نحوه ارایه مواد خوراکی به مردم نظارت میکند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف، علاوه بر جلوگیری از فعالیت مراکز غیرمجاز، متخلفان را برابر قانون به مراجع قضایی معرفی میکند.
«فرحناک»، از شهروندان خواست از خرید و محصولات لبنی فاقد پروانه بهداشتی و مجوزهای لازم در سطح شهرستان خودداری کنند تا در دوران مبارزه با کرونا سلامتی خود و دیگران حفظ شود.
شهرستان شاهیندژ با بیش از ۹۲ هزار نفر جمعیت در جنوب استان آذربایجانغربی و ۲۱۰ کیلومتری مرکز استان قرار دارد.