علی آشتاب روز چهارشنبه در توضیح این مطلب به ایرنا گفت: هیچ نیازی به مراجعه حضوری در ادارات تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی شهرستان های استان نیست و تمام کار و فرآیند به شکل سیستمی انجام می شود و پس از معرفی شماره حساب و نام بانک مورد نظر، پرداخت بیمه بیکاری توسط وزارت تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی صورت خواهد گرفت.
وی افزود: متقاضیانی که واجد شرایط تشخیص داده شده اند و پیامک برای آنها ارسال شده بایستی در معرفی شماره حساب دقت لازم را داشته باشند چراکه در غیر اینصورت مسئولیت آن بر عهده فرد متقاضی است.
وی ادامه داد: دولت برای کارگرانی که به طور غیر ارادی و به واسطه تاثیرات بیماری کرونا بیکار شده اند، سه ماهه ی اسفند، فروردین و اردیبهشت ماه را مورد حمایت بیمه بیکاری قرار خواهد داد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: ۹ هزار و ۶۷ کارگر قراردادی استان مشمول بیمه بیکاری کرونا شدهاند که همچون سایر استانهای کشور تاکنون مبلغی برای این افراد واریز نشده است.
آشتاب افزود: درکارگروه بررسی و مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا ۱۳ رسته شغلی آسیب دیده از کووید ۱۹ به استان ها ابلاغ و چند نوع حمایت از سوی ستاد ملی کرونا برای آسیب دیدگان در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: پرداخت وام یک میلیون تومانی به مشمولان دریافت یارانه، حمایت مالی و تسهیلاتی از بنگاه ها به ازای هر بیمه شده ۱۲ میلیون تومان و بنگاههایی که تعطیلی اجباری شدند ۱۶ میلیون تومان از جمله این حمایت ها است.
آشتاب با اشاره به اینکه در بحث بیمه بیکاری بیشترین تاثیر کرونا برروی بخش خدمات و بنگاه های کوچک بوده افزود: در لرستان ۱۳ هزارو ۸۳۵ نفر متقاضی دریافت بیمه بیکاری شدند و پس از پالایش ۹ هزار و ۶۷ نفر واجد شرایط بودند.
مشخصات ۱۲۵ هزار کارگر بیمه شده در لرستان ثبت شده است.