کرمانشاه- ایرنا- دانش‌آموزان خانواده‌های کادر درمانی برای حضور در آموزشگاه‌های آزاد علمی و زبان‌های خارجی ۵۰ درصد و برای حضور در مدارس غیردولتی ۲۰ درصد تخفیف دریافت می‌کنند و همچنین برای مدرسه وابسته به دانشگاه علوم پزشکی سهمیه ۲ کلاس اضافه در نظر گرفته شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این پیشنهاد هوشنگ استاندار کرمانشاه و مجید یزدانپاه مدیرکل آموزش و پرورش استان روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان به تصویب رسید.
بازگشایی مراکز علمی و آزاد بلامانع است

استاندار کرمانشاه در این جلسه بازگشایی و فعالیت آموزشگاه‌های آزاد، علمی و زبان‌های خارجی را بلامانع دانست و گفت: این بازگشایی باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

وی بر حل مشکلات مالی این آموزشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: همه این آموزشگاه‌ها باید مانند واحدهای تولیدی که به دلیل کرونا ضرر کرده اند در نظر می‌گیریم و برای آموزشگاه‌هایی که مستاجر هستند سعی کنیم کمک بلاعوض را هم تخصیص دهیم.

۳ هزار و ۴۰۰ نفر در آموزشگاه‌های غیردولتی کار می‌کنند

نماینده مدارس و مراکز غیردولتی کرمانشاه وجود مراکز علمی و آزاد را موجب کاهش تصدی‌گری دولت، مشارکت بخش خصوصی در امر آموزش، استمرار فعالیت‌های آموزشی و بالا رفتن امنیت اجتماعی دانست و گفت: متاسفانه ۶۰ درصد از این آموزشگاه‌ها مستاجر هستند و از اسفند ۹۸ که فعالیت‌های آنها تعطیل شده است، توان پرداخت اجاره بها و تامین هزینه‌های جاری خود را ندارند.

شیروانی برای حل مشکلات مالی این آموزشگاه‌ها پیشنهاداتی مطرح کرد و ادامه داد: برای ادامه حیات این مراکز می‌توان با تسهیلات کم بهره، بخشودگی مالیات و بخشودگی سهم بیمه کارفرما بخشی از مشکلات آنها را برطرف کرد.

وی تعداد دانش آموزان زیرپوشش همه ۵۰۴ آموزشگاه استان را حدود ۱۱۹ هزار و ۶۰۰ نفر بیان کرد و گفت: در این ۵۰۴ آموزشگاه علمی، آزاد و زبان‌های خارجی بیش از سه هزار و ۴۰۰ نفر مشغول کار هستند که بسیاری از آنها منبع درآمد دیگری ندارند.

نحوه برگزاری امتحانات پایان سال دانش‌آموزان؟

نحوه برگزاری امتحانات پایان سال دانش‌آموزان هم یکی دیگر از دستور کارهای این جلسه بود که مدیرکل آموزش و پرورش استان در این رابطه گفت: دانش‌آموزان کلاس‌های اول، تا ششم، هفتم، هشتم، دهم و یازدهم بدون برگزاری آزمون و براساس تشخیص معلم در نیمسال اول و سامانه شاد سنجیده می‌شوند و آزمون کلاس نهم هم به صورت حضوری و با سرعت برگزار می‌شود.

مجید پزدان پناه در خصوص امتحانات کلاس دوازدهم هم گفت : از ۸۰ درصد محتوای کتاب ۱۶ نمره در نظر گرفته شده و دانش‌آموزان می‌توانند چهار نمره را از بین هشت نمره انتخاب کنند.

رییس اداره سنجش و پایش کیفیت آموزش، ۱۷ خرداد را زمان شروع امتحانات نهایی کلاس دوازدهم و ۱۵ تیر ماه را پایان آن اعلام کرد و افزود: برای حضور ۲۰ هزار دانش‌آموز در مقطع کلاس دوازدهم در ۱۸۳ حوزه امتحانی تدابیر لازم و بهداشتی برای حفظ سلامت آنها و رفع نگرانی خانواده‌ها انجام شده است.

فردین یاوری، زمان انتظار دانش‌آموزان قبل از آزمون را کمترین حد ممکن دانست و گفت: برای رعایت فاصله حدود ۲ متری تعداد حوزه‌های امتحانی را افزایش دادیم اما برای گندزدایی قبل و بعد از آزمون نیازمند کمک سپاه و ارتش هستیم.

وی با اشاره به اقدامات بهداشتی انجام شده، امکان شرکت دانش‌آموزان در نزدیکترین محل سکونت، شرکت دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی و درج باید و نبایدهای بهداشتی روی کارت ورود به جلسه گفت: در عین حال اهمیت این موضوعات باید به فرمانداران یادآوری شود تا با حضور یک نیروی مجرب کار غربالگری دانش‌آموزان انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه هم در این جلسه گندزدایی محل آزمون را بسیار ضروری دانست و گفت: در چند روز آینده با ارتش و سپاه برای گندزدایی مدارس و حوزه‌های امتحانی هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۲۵ هزار دانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی است.

رییس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۲۴ هزار و ۶۰۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و بافوت ۶۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به هفت هزار و ۱۱۹ رسید.

کیانوش جهانپور روز سه شنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۳۰ اردیبهشت) براساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی ۲ هزار و ۱۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد که از بین مبتلایان جدید، ۴۲۴ مورد بستری ( حدود ۲۰ درصد) و هزار و ۶۸۷ مورد سرپایی هستند و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۱۲۴ هزار و ۶۰۳ نفر رسید.