تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷

کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد زنجیره ارزش پوشاک می‌تواند زمینه ساز تحول این صنعت در استان باشد، گفت: این صنعت در کرمانشاه تقویت خواهد شد.

هدایت حاتمی روز چهارشنبه در نشست بررسی زنجیره ارزش پوشاک که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: امروزه یکی از زنجیره‌های ارزش مزیت دار، اشتغالزا و سودآور در جهان و در کشور ما،  صنعت پوشاک است و ما هم با علم به این مزیت‌ها، بر روی تقویت و توسعه این زنجیره اهتمام جدی داشته‌ایم و در سال گذشته نیز چند کارگاه تولید پوشاک با حمایت کمیته امداد و سازمان فنی و حرفه‌ای راه‌اندازی شد و در تلاشیم که این حوزه را بیشتر از این توسعه بدهیم.

وی افزود: اینکه می‌گوییم کرمانشاه می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم حوزه پوشاک تبدیل شود ادعا نیست و کسانی که با ظرفیت‌های این استان آشنایی دارند بر روی این مسئله اذعان دارند و اگر بتوانیم تمام ظرفیت‌های این حوزه استفاده بکنیم به طور قطع به جایگاه مورد نظر خواهیم رسید.

معاون استاندار کرمانشاه با اشاره به عزم جدی استان برای تحول در صنعت پوشاک اظهارداشت: ما مصمم هستیم که با محوریت بخش خصوصی بخشی از نیازهای استان در زمینه تولید پارچه لباس نظامی، مانتوی مدارس و لباس‌های بهداشتی در قالب ایجاد ۲۰ تا ۳۰ کارگاه تولیدی را برطرف کنیم و در این راستا از هرگونه سرمایه گذاری داخلی و خارجی در استان حمایت می‌کنیم.

حاتمی گفت: زنجیره ارزش پوشاک به عنوان یکی از ۴۰ زنجیره مزیت دار استان تشکیل شده و در آن افراد صاحب نظر و تحصیلکرده در بحث پوشاک حضور دارند که امیدواریم با هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی لازم بتوانیم کرمانشاه را به جایگاه واقعی خود در این زمینه برسانیم و بدون شک ‍ ایجاد زتجیره ارزش پوشاک می‌تواند زمینه ساز تحول این صنعت در استان باشد.

نرخ بیکاری این استان با ۲ میلیون نفر جمعیت در پایان سال گذشته ۱۵.۷ درصد از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده است.

طبق «سند جامع اشتغال استان کرمانشاه» نرخ بیکاری این استان در سال ۹۸ باید سه درصد، در سال ۹۹، ۲ درصد و در سال ۱۴۰۰ یک درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد. کاهش سه درصدی نرخ بیکاری در سال ۹۸ محقق شده اما اکنون باید منتظر ادامه این کاهش در پایان امسال و سال آینده باشیم.

بنابر اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، جمعیت فعال استان ۳۹۴ هزار نفر و آمار بیکاران آن ۱۳۲ هزار نفر است. نیمی از افراد جویای کار استان‌ دانش آموخته دانشگاهی هستند.

اکنون هزار و ۲۷ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۳۸ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در استان وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در آنها مشغول به کار هستند.