تفاهمنامه همکاری استانداری خراسان جنوبی و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) در تهران به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص)، در راستای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه بخش صنعت و معدن و در راستای اجرای سند چشمانداز ۱۴۰۴، روز سهشنبه (۳۰ اردیبهشتماه) در مراسمی با حضور «سعید محمد» فرمانده این قرارگاه، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی و داود شهرکی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان، تفاهمنامه سهجانبهای امضا شد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) در این جلسه گفت: استان خراسان جنوبی یکی از مستعدترین استانها و از مهمترین استانهای مرزی است و هنگامی که حضور پررنگتر قرارگاه خاتم در این استان مطرح شد ما از این موضوع استقبال کردیم.
سعید محمد افزود: با توجه به اینکه در حوزه حمل و نقل ریلی، توسعه زیرساختهای شهری، کشاورزی و توسعه صنعت و معدن، امکان همکاری قرارگاه خاتم با این استان وجود دارد تفاهمنامهای تنظیم و امضا شد تا براساس تعهدات فیمابین با جدیت به حوزه اجرا وارد شویم.
استانداری خراسان جنوبی امروز (چهارشنبه) گزارش داد: با امضای این تفاهمنامه، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) متعهد شده در زمینه مطالعات، اکتشاف و فرآوری محصولات معدنی در راستای توسعه استان همکاری کند.
بنا به مفاد این تفاهمنامه؛ قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه بخش صنعت و معدن و اجرای سند چشمانداز ۱۴۰۴ به عنوان راهکاری برای ارتقای اقتصادی و ضرورت ایجاد ارزش افزوده و افزایش اشتغال در بخش صنعت و معدن و به منظور بهرهگیری از تمام ظرفیت داخلی برای پیشبرد و توسعه پایدار خراسان جنوبی همکاری میکند.
استاندار خراسان جنوبی در آیین امضای این تفاهمنامه با اشاره به وضعیت ذخایر معدنی غنی استان، از تمرکز دولت در سالهای اخیر برای مطالعات و اکتشافات پهنههای معدنی سخن گفت و افزود: در پی مطالعات صورت گرفته و شناسایی پهنههای بسیار مطلوب مواد معدنی، سرمایهگذاریهای خوبی برای بهرهبرداری از این ظرفیتها توسط سازمانهای وابسته به دولت و بخش خصوصی در استان انجام شده است.
محمدصادق معتمدیان با تاکید بر تجربه و توانمندی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) در زمینههای مختلف اظهار داشت: با امضای این تفاهمنامه زمینه حضور و فعالیت هرچه بیشتر قرارگاه در استان فراهمتر میشود.
وی افزود: مشارکت قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا در مطالعات، اکتشاف و فرآوری محصولات معدنی میتواند به رشد و توسعه استان بینجامد.
وی اظهار امیدواری کرد: با استفاده از ظرفیت قرارگاه در سال جهش تولید، شاهد رونق اشتغال و تولید در استان باشیم.
استفاده از همه ظرفیتها برای محرومیتزدایی و توسعه همهجانبه خراسان جنوبی از راهبردهای مدیریت عالی استان بوده و در ۲ سال اخیر برای ورود نهادهای غیردولتی و حاکمیتی به این حوزه تلاش زیادی صورت گرفته است.
همزمان با برگزاری همایش «روز ملی روستا و عشایر» و سفر معاون اول رییس جمهوری و جمعی از مسوولان کشوری به خراسان جنوبی در ۱۵ مهر سال گذشته نیز با امضای تفاهمنامههایی برای چهار شهرستان مرزی استان دستگاه معین انتخاب شد.
اگرچه خراسان جنوبی، استانی کمتر توسعه یافته است و از برخی محرومیتها رنج میبرد اما در بخشهای مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، معدن، گردشگری و حمل و نقل دارای ظرفیتهای فراوان است.