محمد جباری روز پنجشنبه در اولین جلسه سازمان قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان اظهار داشت: باید از ظرفیت سمنها برای مقابله با بیحجابی در جامعه استفاده و آنان را ترغیب کنیم که در حوزه آسیبهای اجتماعی بویژه حجاب و عفاف نیز فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه برای برخورد با بیحجابی باید سیاستهای سختافزاری و نرمافزاری را بکار گیریم، افزود: در بحث امر به معروف و نهی از منکر و در حوزه حجاب، تا زمانی که فعالیتها نتیحه محور باشد، باید فرهنگی و نرمافزاری اقدام کرد اما اگر موثر نبود باید برخورد قانونی شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان به عدم رعایت حجاب توسط برخی بانوان در برخی مناطق سنندج از جمله کمربندی آبیدر اشاره کرد و یادآور شد: گشتهای انتظامی و مجموعههای مرتبط باید جدیتر وارد عمل شده و از ترویج بیحجابی در این نقطه از شهر و پارکها به بهانه ورزش جلوگیری کنند.
وی به کمرنگ شدن فرهنگ حجاب و شکستگی قبح بیحجابی در جامعه اشاره کرد و گفت: اگر این رویه ادامه داشته باشد، به تدریج ناهنجاریها به هنجار و ارزش تبدیل میشوند که آفت بسیار بزرگی برای جامعه اسلامی است پس باید مراقب بود و همه احسلس مسوولیت کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان تاکید کرد: کسانی عمدا به توطئههای دشمن مبنی بر عدم رعایت حجاب و مسایل دینی به منظور مقابله با نظام اسلامی عمل می کنند که باید با آنان برخورد قضایی شود چرا که عامدانه در پی تبلیغ بیححابی در جامعه هستند.
جباری به لزوم فرهنگسازی رعایت حجاب و عفاف از درون خانوادهها اشاره کرد و افزود: دستگاهها در بحث امر به معروف و نهی از منکر تنها هستند در بسیاری موارد خانوادهها در این موضوع کوتاهی میکنند، در حالیکه والدین باید به فرزندان به ویژه دختران نزدیک شوند تا مطرود نشده و وارد آسیبهای اجتماعی نشوند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه هر هفته در تمام شهرستانهای استان آموزش به آمران به معروف و ناهیان از منکر انجام میشود، اظهار داشت: هفته گذشته از ۱۸۰ اداره بازرسی کردیم نتایج خوبی در بحث رعایت حجاب و عفاف بدست آوردیم.
محمود اللهمرادی خواستار تفکیک محل استقرار زنان و مردان در ادارات استان شد و اضافه کرد: بانوان زیادی خود خواستار تفکیک محل کار در دستگاهها شده و ما هم در تلاش هستیم این کار صورت گیرد چرا که باعث میشود کارها و خدمت به مردم بهتر صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در بحث حجاب و عفاف از خود ادارات و دستگاهها باید شروع کرد، گفت: در ماه رمضان شاهد روزهخواری در برخی ادارات بودیم که در این حوزه نسبت به پارسال وضعیت نامطلوبتر بود و عمل به شئونات ماه رمضان بیش از ۳۰ درصد کمتر شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان یادآور شد: ادارات به سمت و سویی میروند که نیروهای انقلابی دارند حذف می شوند و یا به آنها ظلم میشود که باید در این زمینه با قاطعیت برخورد شود، ضمن اینکه برخی مسوولان نیز نسبت به وظایف خود احساس مسوولیت نمیکنند.
اللهمرادی با بیان اینکه بسیاری مسائل اجتماعی را به سیاسی تبدیل میکنند، بر لزوم اجرای طرحهای عمرانی و تفریحی شهری به پیوست فرهنگی، برخورد جدی با زمینخواری، مشخص شدن تکلیف زمینهای بدون مالک برای مقابله با زمین خواری در استان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۴
سنندج - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان بر لزوم تلاش همه ارگانها و مردم در بحث مقابله با بیحجابی و بدحجابی تاکید کرد و گفت: سازمانهای مردم نهاد همانگونه که در بخشهای زیست محیطی و اجتماعی فعالیت میکنند، باید در بحث حجاب و مقابله با بد حجابی نیز ورود پیدا کرده و احساس مسوولیت کنند.