این فرستنده که از مصوبات سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان درمیان است، روز پنجشنبه به نمایندگی از پنج فرستنده دیگر با حضور استاندار، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و جمعی از مدیران به بهرهبرداری رسید.
همزمان با این فرستنده، چهار فرستنده دیگر در روستاهای سیاه خونیک شهرستان نهبندان، ماخونیک شهرستان سربیشه، آفریز و سینیدر در شهرستان قاینات نیز افتتاح شد و ضریب نفوذ دیجیتال در استان خراسان جنوبی به مرز ۹۳ درصد رسید.
اعتبار هزینه شده برای این پنج فرستنده ۲۶ میلیارد ریال است که با مشارکت استانداری خراسان جنوبی، سازمان صدا و سیما و بنیاد علوی به بهرهبرداری رسیدند.
مشارکت مردم در ساخت بنا، همراهی برای راهاندازی فرستنده و تکمیل آن در بازه زمانی ۲۱ روز از ویژگیهای این پروژه است.
استاندار خراسان جنوبی امروز در نشست خبری گفت: یکی از برنامههای سال گذشته هماهنگی بین نهادها و دستگاههایی است که در محرومیتزدایی در استان فعالیت دارند و اولین بار در کشور ستاد هماهنگی مناطق کمتر توسعه یافته تشکیل شد و برای چهار شهرستان کمتر توسعه یافته، دستگاه معین مشخص کردیم.
محمدصادق معتمدیان با اشاره به احصای ۱۵ شاخص محرومیت در این شهرستانها افزود: یکی از مهمترین اتفاقاتی که در کاهش محرومیت اثرگذار بوده افزایش ضریب نفوذ دیجیتال در نقاط روستایی استان است.
وی اظهار داشت: تا ۲ سال گذشته ۴۴ ایستگاه دیجیتال در سطح استان ایجاد شده بود اما در سال ۹۸ با الگوی کار مشارکتی ۵۰ ایستگاه دیجیتال در مناطق روستایی راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه تا هفته دولت امسال ۵۰ ایستگاه دیجیتال راهاندازی خواهد شد گفت: ضریب برخورداری استان در حال حاضر ۹۲.۵ درصد است که در شهریورماه با افتتاح ۵۰ ایستگاه جدید به میانگین ۹۶.۵ درصد میرسیم و رکورد خوبی است.