سوآرز که در جریان آن دیدار از تنبیه انضباطی قسر در رفت، بعدها با محرومیت چهار ماهه بعلاوه ۹ بازی ملی مجازات شد اما «جورجو کیهلینی» گفت که وی از مهاجم اروگوئهای، کینه و ناراحتی ندارد.
کیهلینی که به تازگی بخشهایی از اتوبیوگرافی خود را منتشر کرده، در این خصوص نوشته است: خباثت بخشی از فوتبال است؛ من آن را غیرقانونی نمیدانم. برای گذشتن از رقیب رو در رو باید باهوش باشید.
وی در این کتاب شرح حال که «من، جورجو» نام دارد، ادامه میدهد: زیرکی او را تحسین میکنم؛ اگر این زیرکی را نداشت، یک مهاجم معمولی می شد.
وی که معقتد است که هیچ موضوع غیرعادی در آن روز در جام جهانی ۲۰۱۴ رخ نداده، در ادامه نوشته است: بیشتر زمان آن بازی، مامور مهار «ادینسون کاوانی» بودم؛ یکی دیگر از سرسختهای اروگوئه؛ ناگهان متوجه شدم که کسی شانهام را گاز گرفت. این اتفاق افتاده بود چون گاز گرفتن استراتژی او (سوآرز) در جنگهای تن به تن بود و البته شاید شگرد من هم همین باشد. من و او شبیه هم هستیم و دوست دارم با مهاجمانی مثل سوآرز در بیافتم.
آن دیدار در زمان وقوع خطا بدون گل پیگیری میشد اما چند دقیقه بعد، اروگوئه تک گل بازی را به ثمر رساند و یاران سوآرز به قیمت حذف ایتالیا راهی یک هشتم شدند.