تهران- ایرنا- معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وظیفه این معاونت در راهبری، نظارت و سیاست‌گذاری فعالیت‌های قرآنی گفت: اجرای برنامه‌های قرآنی به موسسات مردمی قرآن و عترت سپرده شده است.

حجت‌الاسلام علیرضا یزدان‌طلب از فعالان عرصه قرآن و رسانه هفته گذشته در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با موضوع بررسی مطالبات قرآنی مقام‌ معظم رهبری گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصدی‌گری می‌کند و نمایشگاه قرآن برپا می‌کند، در صورتی که نمایشگاه قرآن را باید به مردم واگذار کند.

در واقع وزارت ارشاد (فرهنگ و ارشاد اسلامی) باید زیرساخت را تسهیل کند تا مردم بتوانند فعالیت کنند. هفته پیش در فضای مجازی دیدم معاونت قرآن و عترت، همانند نوآوری سازمان دارالقرآن یک پیج را در فضای مجازی مدیریت می‌کند، به ایشان گفتم شأن شما سیاست‌گذاری است نه عملیات، آن هم یک‌ کار بسیار ضعیف و ناچیز.

عبدالهادی فقهی‌زاده روز پنجشنبه در این زمینه به خبرنگار معارف ایرنا گفت: به نظر می رسد این مطلب که معاونت قرآن اهتمام جدی به سیاست گذاری و معین کردن خطوط راهبردی و به تصویب رساندن قوانین و ضوابط مربوطه داشته باشد، سخن صحیحی است. 

وی افزود: البته این مطلب که عمدتا ما کار عملیاتی می کنیم و خود را درگیر فعالیت های قرآنی کرده ایم، خیلی دقیق نیست. مثلا ما ضمن طراحی و سیاست گذاری طرح خانه های نورانی اقدام به نیازسنجی و تامین اعتبار کردیم ولی ضمن این که نظارت بر آن داریم، اجرای آن  را به موسسات مردمی قرآن و عترت در حوزه سرزمینی منتقل کردیم. البته تاکیدی هم بر این مطلب نداریم که اجرای طرح های قرآنی در تهران یا قم یا مشهد باشد. 

با اشاره به رونمایی از  چهار ویژه نامه قرآنی در سطح بین المللی: حضور ما برای انتشار  این ویژه نامه های قرآنی که با محوریت قرآن و گام دوم انقلاب اسلامی به زبان های انگلیسی، اردو، عربی و ترکی آذری صورت گرفته است، به معنای حضور در عملیات نیست بلکه پیشنهاد و خطی مشی ارائه دادیم و ضمن تعامل با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بر محتوای این ویژه نامه ها نظارت کردیم.

فقهی زاده تاکید کرد: ولی اجرای کار که مهم است، به صورت خاص توسط یکی از مراکز فرهنگی بین المللی که تجربیات ارزشمندی در این زمینه دارد، انجام می شود.