«حسین کلانتری» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کشت در سطح چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع از زمینهای کشاورزی دانشگاه آزاد اراک صورت میگیردو علاوه بر رزماری، کاشت گیاهانی چون گل محمدی، نعناع فلفلی و کدو پوست کاغذی هدفگذاری شده و سرمایهگذاری بر کشت گیاهان دارویی به عنوان یکی از سرفصلهای کاری در اولویت است.
وی توضیح داد: افزایش بهرهوری و تقویت دامنه تحقیقاتکاربردی با تولید ارزش افزوده گیاهان دارویی در حوزه کشاورزی این دانشگاه ملاک عمل است و هدف از آن فرآوری گیاهان تولید شده به صورت دمنوش و چاشنی غذایی و عرقیات از سوی شرکت دانشبنیان گیاهان دارویی در این دانشگاه میباشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک بیان کرد: ۱۳ هکتار از زمینهای زراعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در هشت ماه اخیر به سیستم آبیاری تحت فشار تجهیز شده و در حال حاضر ۳۳ هکتاراز اراضی کشاورزی این دانشگاه مجهز به تجهیزات مدرن آبیاری است که پنج هکتار آن به کاشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است.
کلانتری ادامه داد: آبیاری زمینهای زراعی این دانشگاه با نظارت ۲ نفر از اعضای هیات علمیبا راهبردی جهادی کای خورده و در این راستا تنها ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار صرف شده است.
وی با بیان اینکه عرضه محصولات لبنی و پرورش دام بهعنوان بخش دیگری از زنجیره کشاورزی از اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی اراک است، گفت: ۱۵۰ راس گاو مرغوب شیری در گاوداری دانشگاه آزاد اسلامی اراک پرورش داده میشود و تولید شیر از این راه روزانه ۲ هزار لیتر است که بهمنظور عرضه محصولات لبنی چهار میلیارد ریال تجهیزات خریداری شده و مکان بهداشتی و روزآمدی نیز برای این مهم اختصاص یافته است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال ۱۳۶۳ راهاندازی شد و فعالیت رسمی علمی خود را از مهر سال۱۳۶۴ با پذیرش ۶۰۰ دانشجو از طریق آزمون سراسری در ۱۰ رشته آغاز کرد.
هماکنون این دانشگاه بهعنوان بزرگترین دانشگاه آزاد اسلامی غرب کشور با هفت معاونت و چهار مرکز آموزشی وابسته در مهاجران، شازند، آستانه و خنداب فعالیت دارد.