به گزارش روز شنبه روابط عمومی سازمان توسعه ونوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، «خداداد غریب پور» افزود: برنامه حمایتی این سازمان از استارتآپهای معدنی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می شود.
به گفته وی، با توجه به ریسک بالای سرمایه گذاری در بخش استارت آپ ها توسط شرکت ها، ایمیدرو این امکان را فراهم خواهد کرد که همکاری دو طرف را تضمین کند.
غریب پور اضافه کرد: بر اساس سیاست های کلان ایمیدرو، چنانچه نیاز معدنکاران با ظرفیت های دانش بنیان ها قابل حل باشد، این سازمان بوسیله صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی اقدامات حمایتی لازم را نسبت به پروژه و یا شرکت دانش بنیان خواهد داشت.
رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه در مدل حمایتی ایمیدرو شرایطی را پیش بینی خواهیم کرد، گفت: نخست اینکه تقاضا باید از جانب معدندار بخش خصوصی باشد و همچنین شرکت استارت آپ متقاضی تسهیلات، مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برنامه حمایت از استارت آپ های بخش معدن و صنایع معدنی از سال گذشته آغاز شده، گفت: در زمینه حمایت از معدنکاران نیز به صورت «تقاضا محور» عمل خواهد شد به صورتی که تقاضای ارایه شده، پوشش داده شود.
تفاهم نامه ایمیدرو با صندوق نوآوری و شکوفایی
غریب پور افزود: براساس اجرای سیاست های حمایتی ایمیدرو از استارت آپ ها، برنامه امضای تفاهم نامه با صندوق نوآوری و شکوفایی در دست اقدام است.
وی ضمن اعلام اینکه نحوه همکاری ایمیدرو و صندوق نوآوری و شکوفایی به دو روش انجام خواهد شد، گفت: یک روش این است که ارایه تسهیلات از محل منابع صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گیرد و ضمانت آن برعهده صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی باشد.
به گفته رییس هیات عامل ایمیدرو، روش دیگر می تواند به صورت بالعکس انجام شود به طوری که صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، تامین کننده منابع و ضمانت آن بر عهده صندوق نوآوری و شکوفایی باشد.
افزایش سرمایه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی
غریب پور در بخش دیگری از سخنانش در خصوص برنامه افزایش سرمایه صندوق، گفت: افزایش سرمایه ۳۵۰ میلیارد تومانی در سال ۹۸ صندوق انجام شد و افزایش این رقم تا ۵۰۰ میلیارد تومان برای سال جهش تولید نیز در حال انجام است که نیاز به تایید رییس سازمان برنامه و بودجه کشور و وزیر اموراقتصادی و دارایی دارد.
رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: برای حمایت های افزون تر از بخش معادن خصوصی، افزایش سرمایه صندوق تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان نیز در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا، صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی در چارچوب اهداف اقتصادی کلان کشور و همچنین تقویت و حمایت از سرمایه گذاران خصوصی در بخش معدن، با توجه به ماده ۳۱ قانون معادن مصوب ۱۳۷۷ در سال ۱۳۸۰ تاسیس شده و به منظور تحقق توسعه پایدار در بخش معدن و ایجاد تضمین و امنیت سرمایه گذاری در فعالیت های معدنی و هدایت و راهبری این سرمایه گذاری ها، فعالیت می نماید. صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی از مجموعه های تحت پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) است.