عطوان با اشاره به اینکه «ما این روزها شاهد شعلهور شدن جنگ روانی میان ایران و رژیم اشغالگر اسراییل هستیم» نوشت: آیتالله «سید علی خامنهای» رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران با تمام قدرت در صحنه چنین جنگی وارد شده است . وی چند ساعت قبل از شروع مراسم گرامیداشت «روز قدس» در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر از اسراییل به عنوان عامل اقدامات تروریسم دولتی و کشتار کودکان و غیرنظامیان در فلسطین اشغالی نام برد. رهبر عالی ایران تاکید کرد که کشورش از هر گروهی که در جهت ریشهکن کردن این «غده سرطانی» گام بر دارد، حمایت میکند.
سردبیر رای الیوم خاطر نشان کرد: رهبر عالی ایران با اعلام این مطلب که «برچیدن اسراییل به معنی از بین بردن ملت یهود نیست، بلکه به معنی ریشهکن کردن غده سرطانی تروریستی در فلسطین اشغالی است»، برگ برنده مهمی را از دست آمریکا و رژیم اشغالگر قدس خارج کرد.
این تحلیلگر سرشناس مسائل سیاسی جهان عرب افزود: سخنان مرد شماره یک نظام ایران به دلیل همزمان شدن با چهار تحول و رویداد مهم حائز اهمیت خاصی است. این چهار تحول و رویداد عبارتند از :
نخست: شعلهور شدن نبرد میان دو طرف در فضای سایبری که آخرین مورد آن پنجشنبه گذشته روی داد و طی آن شماری از هکرهای ایرانی به تارنماهای امنیتی و نظامی اسراییل نفوذ کردند و شعارهایی از قبیل نابودی رژیم تروریستی اسراییل را منتشر کردند.
دوم: شدت گرفتن حملات هوایی فزآینده اسراییل علیه پایگاههایی در درون سوریه در مدت اخیر هر چند حملات یاد شده تاکنون نتوانستهاند به هیچ یک از اهداف خود در بیرون راندن نیروهای مستشاری ایران از سوریه تحقق ببخشند.
سوم: تنش میان ایران و آمریکا شدت گرفته و دو طرف یکدیگر را به شعلهور کردن جنگ کشتیهای نظامی در آبهای خلیج فارس متهم میکنند . ایران در همین رابطه ۶ نفتکش حامل بنزین و سایر فرآورده های نفتی را به ونزوئلا اعزام کرد و طی آن آمریکا را به شدت به چالش کشید، زیرا ونزوئلا از سوی واشنگتن به شدت تحت محاصره قرار دارد و به همین دلیل احتمال اینکه آمریکا مانع از ادامه حرکت این نفتکشها شود، وجود دارد و به طور حتم این موضوع بر نوع رویارویی دو طرف در خلیج فارس تاثیرگذار خواهد بود.
چهارم: ایران توانست شوک حاصل از شیوع «ویروس کرونا» را از بین ببرد و به طور تقریبا کامل بر آن تسلط یابد و با تحریمهای آمریکا کنار بیاید و برخلاف سایر کشورها تحت تاثیر فروپاشی قیمت نفت قرار نگیرد، هر چند در اثر تحریمها فقط میتواند یک چهارم از تولید روزانه نفت خود را صادر کند.
به نوشته عطوان، «رژیم اشغالگر اسراییل به طور همزمان نمیتواند در چند جبهه یعنی زمینی ، دریایی و هوایی به نبرد بپردازد، تا چه رسد به آنکه در جنگ سایبری غرق شود . جنگی که تاسیسات زیربناییاش را در معرض تهدید قرار میدهد و ایران در آن «ید طولایی» دارد و به طور حتم فروپاشی برتری اسراییل در فضای مجازی به عنوان ستون فقرات اقتصاد و درآمدهای مالی برای این رژیم ضربه دردناک و فاجعهآمیزی به شمار میرود.
ایران هم اکنون از تنگنای بحرانهای همپیمانانش در لبنان و عراق رهایی یافته است، زیرا از شدت اعتراضات در این دو کشور کاسته شده و در هر دو کشور دو دولت روی کار آمدهاند و از سوی دیگر همزمان با آن بحرانهای رقبای منطقهای ایران به ویژه در عربستان رو به وخامت گذاشته است، چون در نتیجه کاهش درآمدهای نفتی کسر بودجه این کشور به بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین بسته شدن گذرگاههای مرزی به دلیل شدت گرفتن شیوع کرونا بر درآمدهای غیرنفتی و صادرات و واردات و به طور کلی اقتصاد سعودی تاثیر منفی گذاشته است.
۱۴۸۷