به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری رویترز، با توجه به داده های ردیابی کشتی از سایت (Refinitiv Eikon) اولین نفت کش از پنج محموله سوخت ایرانی به منطقه انحصاری اقتصادی ونزوئلا وارد شد.
به نوشته رویترز، محموله های سوخت ایران در حالی با هدف کاهش کمبود حاد بنزین در آمریکای جنوبی وارد منطقه انحصاری اقتصادی ونزوئلا می شوند که هر دو کشور (تهران- کاراکاس) تحت تحریم های آمریکا هستند.
براساس دادههای منتشر شده بر سایت مرکز دادههای ترافیک دریایی (marinetraffic) ، کشتی فورچون ایران هم اکنون در محل ساحل شمالی آمریکای جنوبی (NCSA) قرار دارد و به سوی خاک ونزوئلا در حرکت است اما بندر محل استقرارش همچنان مشخص نیست.
براساس دادههای مرکز ترافیک دریایی، محل دقیق کشتی فورچون در طول و عرض جغرافیایی (۱۱. ۳۱۱۱۶° / -۶۱. ۶۰۲۹۵°) قرار دارد.
سرعت کشتی فورتون نیز در حدود 13.7 گره دریایی است. هر گره دریایی برابر ۱۸۵۲ متر در ساعت است.
براساس اطلاعات ارائه شده بر سایت ترافیک دریایی در مورد کشتی فورچون، این کشتی نفتکش در تاریخ ۱۳ مارس (۲۳ اسفند سال ۹۷) بندر شهید رجایی ایران را به سوی آبهای جنوب غربی ترک کرده است.
کشتی نفتی فورتون ساخت سال ۲۰۰۴ بوده و طول عمر آن ۱۶ سال است و هم اکنون تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران فعالیت دریایی میکند.
https://uk.reuters.com/article/venezuela-iran-tanker/first-fuel-tanker-from-iranian-flotilla-reaches-venezuelas-economic-zone-data-idUKL1N2D507X
*********
براساس داده های منتشر شده بر سایت مرکز داده های ترافیک دریایی (marinetraffic)، کشتی فورتون ایران هم اکنون در محل ساحل شمالی آمریکای جنوبی (NCSA) قرار دارد و به سوی خاک ونزوئلا در حرکت است اما بندر محل استقرارش همچنان مشخص نیست.
براساس داده های مرکز ترافیک دریایی ، محل دقیق کشتی فورتون در طول و عرض جغرافیایی (۱۱.۳۱۱۱۶° / -۶۱.۶۰۲۹۵°) قرار دارد.
سرعت کشتی فورتون نیز در حدود ۱۳.۷ گره دریایی است. هر گره دریایی برابر ۱۸۵۲ متر در ساعت است.
براساس اطلاعات ارائه شده بر سایت ترافیک دریایی در مورد کشتی فورتون، این کشتی نفتکش در تاریخ ۱۳ مارس (۲۳ اسفند سال ۹۷) بندر شهید رجایی ایران را به سوی آب های جنوب غربی ترک کرده است.
کشتی نفتی فورتون ساخت سال ۲۰۰۴ بوده و طول عمر آن ۱۶ سال است و هم اکنون تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران فعالیت دریایی می کند.