امیرعباس جعفری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: همچنین تاکنون ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی تخریبی آواربرداری شده است.
وی بیان کرد: همچنین تاکنون یکهزار و ۳۴۰ واحد وارد مرحله پیکنی، ۱۷۵ واحد وارد مرحله فوندانسیون و ۱۱۰ واحد وارد مرحله نصب اسکلت فلزی شده است.
وی تاکید کرد: روند امدادرسانی توسط کارشناسان بنیاد مسکن آذربایجانغربی بدون وقفه همچنان ادامه دارد.
مدیرکل مدیریت بحران آذربایجانغربی گفت: تا ۱۰ خرداد امسال عملیات آواربرداری واحدهای خسارت دیده از زلزله قطور به پایان میرسد.
به گزارش ایرنا روز یکشنبه - چهارم اسفندماه - ابتدا منطقه «قطور» و سپس «زرآباد» خوی با زمینلرزه نسبتا شدیدی لرزید که این امر در مجموع موجب مصدومیت حدود ۱۰۴ نفر، بستری شدن ۱۰ نفر، تلف شدن صدها راس دام، تخریب چهار هزار واحد مسکونی و وارد شدن خسارت جزئی به یکهزار واحد دیگر در روستاهای خوی و سلماس شد.
امدادگران و مسوولان آذربایجانغربی بلافاصله پس از زلزله اول در ساعت ۹:۲۲ راهی منطقه «قطور» شدند و ارزیابی میزان خسارت تا شامگاه همان روز ادامه داشت؛ تا اینکه در ساعت ۱۹:۳۰ زلزله نسبتا شدید دیگری به بزرگی ۵.۹ ریشتر «زرآباد» را لرزاند و خسارتهای زلزله اول را دوچندان کرد؛ تا جایی که شبکه برق و مخابرات برای چند ساعت قطع شد اما در یک اقدام جهادی و پس از چند ساعت، زیرساختها دوباره در بامداد دوشنبه وصل شد.
زلزله دوم در «زرآباد» تنها چند مصدوم جزئی داشت اما تمرکز امدادگران و مسوولان بر روی آن موجب شد تا توزیع اقلام امدادی در بین زلزلهزدگان قطور به فردای آن روز یعنی صبح روز «دوشنبه» موکول شود که متاسفانه برخیها بلافاصله این تاخیر را در فضای مجازی به حساب نقصان کار گذاشتند.
اما امدادگران، مسوولان و حتی نیروهای سپاهی و مرزبانی که از نخستین ساعات پس از وقوع زلزله اول در منطقه حضور داشتند و به صورت جهادی کمبودها را یکی پس از دیگری رفع کردند.