تهران- ایرنا- کتاب‌های ترجمه شده «سرباز شکلاتی»، «رمز موفق زیستن»، «تفکر طراحی؛ فهم چگونگی تفکر و کار طراحان» و «طراحی تجربه کاربری برای مبتدیان» در بازار نشر عرضه شد.

نمایشنامه «سرباز شکلاتی» نوشته جرج برنارد شاو با ترجمه سیمین دانشور و مقدمه‌ای از جلال آل‌احمد در ۱۷۶ صفحه با قیمت ۲۵ هزار تومان توسط نشر روزنه منتشر شده است. 

نوشته پشت‌ جلد کتاب: این نمایشنامه مسخره‌ای است از جنگ. تخطئه انسانی است که سلاح به دوش می‌گیرد و خودش هم نمی‌داند چرا و برای چه و برای که کشتار می‌کند یا کشته می‌شود. 

همچنین کتاب «رمز موفق زیستن» نوشته دیل کارنگی با ترجمه سیمین دانشور در ۲۲۶ صفحه با قیمت ۱۹۵۰۰ تومان توسط همین نشر به چاپ رسیده است. 

نوشته پشت‌ جلد کتاب: این کتاب معروف‌ترین و پرخواننده‌ترین کتاب‌های دیل کارنگی نویسنده روانشناس آمریکایی است. او شرح حال مردان بزرگ را به صورت مقاله‌های مختصری درآورده که حداکثر در مدت پنج دقیقه می‌توان آن را خواند. 

شما هرچه‌قدر مایوس و بدبین و وازده باشید با خواندن یکی دو تا از این شرح حال‌های کوچک آن‌ قدرت و اراده را خواهید یافت که یکی دو ماه دیو یأس را از خود برانید و بااراده شوید. 

همچنین کتاب «تفکر طراحی؛ فهم چگونگی تفکر و کار طراحان» نوشته نایجل کراس با ترجمه مهدی مقیمی در ۱۶۸ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۳۵ هزارتومان در نشر کتاب وارش عرضه شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: تفکر طراحی هسته فرایند خلاقانه برای هر طراح است؛ این کتاب به کاوش و توضیح این «توانایی طراحی» رازآلود می‌پردازد. تفکر طراحی یعنی فهم چگونگی تفکر و کار طراحان با تمرکز بر آنچه طراحان در هنگام طراحی انجام می‌دهند، آنچه حول مجموعه‌ای از موردکاوی‌های عمیق درباره طراحان برجسته و متخصص، به همراه خلاصه‌ها و تحلیل‌ها، ساختار یافته است. مجموعه‌ای که پوشش یافته است، بازتاب‌دهنده وسعت طراحی، از طراحی سخت‌افزار و نرم‌افزار تا معماری و مسابقات فرمول یک است. این کتاب بینش و فهم جدیدی از تفکر طراحی، مبتنی بر مشاهده‌ها و بررسی‌های حرفه طراحی ارائه می‌دهد. «تفکر طراحی» عصاره کار یکی از محققین تأثیرگذار طراحی است. نایجل کراس به قلب معنای تفکر و فعالیت یک طراح می‌رود. این کتاب یک راهنمای آرمانی برای کسانی است که می‌خواهند طراح باشند و یا نحوه کار طراحان خوب در حوزه طراحی معاصر را بدانند. نایجل کراس استاد بازنشسته مطالعات طراحی در دانشگاه اوپن انگلستان است. او تجربه زیادی به عنوان استاد طراحی  دارد  و به خاطر  کتاب‌هایی چون روش طراحانه دانستن و تحلیل فعالیت طراحی و سردبیری مجله پژوهشی پیشرو مطالعات طراحی، در سطح جهان به عنوان یک پژوهشگر طراحی شهره است.

کتاب «طراحی تجربه کاربری برای مبتدیان؛ یک دوره کامل در ۱۰۰ درس کوتاه» نوشته جوئل مارش با ترجمه حامد گلجان اکبری و دیگران در ۳۲۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۶۵ هزار تومان در نشر یادشده در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: اگر می‌خواهید طراحی تجربه کاربری را آغاز کنید، کتاب مناسبی انتخاب کرده‌اید، زیرا در آن درس‌هایی برای یادگیری سریع طراحی نرم‌افزار و وب‌سایت وجود دارد. این کتاب روند واقعی طراحی تجربه کاربری را آغاز تا پایان دنبال می‌کند. بنابراین می‌توانید مهارت‌هایی را  که می‌آموزید به کار برده و با مرور مطالب، ذهن خود را برای دریافت مطالب بعدی آماده کنید. مطالب بر اساس تجربه‌های کاربری مطرح‌شده در وبلاگ آقای جوئل مارش نوشته شده است و برای مدیران، برنامه‌نویسان، فروشندگان و بازاریابانی که خواهان مطالعه بیشتر برای یادگیری تجربه‌ کاربری هستند، گزینه‌ مناسبی است. حتی اگر در مورد طراحی اطلاعات کمی داشته باشید مطالعه این کتاب برای شما بسیار سودمند است.

 نشر کتاب وارش پیش‌تر  کتاب‌های «فرایندهای طراحی؛ آن‌چه معماران و طراحان صنعتی در حوزه مدیریت فرایند طراحی به یکدیگر می‌آموزند»  با ویراستاری ویم پوئلمن و دیوید کیسون با ترجمه علیرضا اژدری، افشین اسماعیلی و حمید نقدبیشی  را در ۱۸۴ صفحه و «طراحی اشیاء روزمره» اثر دونالد نورمن با ترجمه مهدی مقیمی و احسان میرزایی را  در ۳۸۴ صفحه با شمارگان  ۱۰۰۰ نسخه در این حوزه به چاپ رسانده است.