حسین امیر رحیمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۱۳ شرکت خراسان رضوی در بورس تهران حضور دارد و بخش عمده شرکتهای مستعد استان هنوز در بورس حضور پیدا نکردهاند.
وی ادامه داد: این در حالی است که خراسان رضوی ۶ هزار واحد صنعتی دارد که حدود ۵۰۰ مورد از این تعداد، شرکتهای بزرگ هستند و ارزش داراییها، وضعیت فعالیت و سودآوری آنها به گونهای است که حد و اندازه ورود به بورس را دارند، اما بنا به دلایلی از جمله خانوادگی بودن شرکت، بی نیازی از ورود به بورس و دلایل دیگر اقدامی در این باره نکردهاند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی جذب شرکتهای یاد شده در قالب بورس محلی را میسر دانست و گفت: این کار مقدماتی میخواهد، انجام مطالعه یکی از آنهاست که امسال آن را در دستور کار داریم.
وی تشکیل بورس محلی مستقل را به نفع اقتصاد استان دانست و افزود: منظور از استقلال بورس محلی این است که زیر نظر بازار سرمایه کشور و نه بورس تهران اداره شود، سازوکارهای اداره بورس استان میتواند مشابه تهران یا متفاوت از آن باشد و پذیرهنویسی، ارزیابی شرکتها، دادن کد سهامداری و سایر فعالیتهای مرتبط نیز در داخل استان انجام شود.
امیررحیمی ادامه داد: شرکتهایی که سهام خود را در بورس محلی عرضه میکنند بومی خواهند بود، البته سرمایهگذاران میتوانند از سراسر کشور باشند.
وی گفت: رقابتی شدن فضا از مهمترین مزیتهای ایجاد بورس محلی است.