رامین صادقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:یکی از اهداف جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، راهاندازی طرحهای جدید و در کنار آن احیا و راهاندازی واحدهای تولیدی راکد و رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه آنها میباشد و برای محقق شدن آن نیازمند همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی استان است.
وی اضافهکرد: رفع موانع تولید، حفظ و ایجاد اشتغال جدید و پایدار تضمینکننده توسعه اقتصادی استان است و با توجه به اولویتگذاری دولت درباره جهش تولید و ایجاد اشتغال، سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان با تعامل و همکاری دستگاههای اجرایی استان مشکلات و موانع قانونی موجود را بررسی و در صدد مرتفع کردن آن میباشد.
صادقی بیانکرد: در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به مشکلات ۱۰ واحد تولیدی در ارتباط با بدهی معوق بانکی، بخشودگی جرایم ، تمدید تسهیلات، تخفیف بدهی و سرمایه در گردش رسیدگی و تصمیم لازم در جهت حل مشکلات واحدها اتخاذ گردید.
وی فعال سازی واحدهای تولیدی و صنعتی راکد قابل احیا را ضروری دانست و گفت: واحدهای تولیدی راکد قابل احیا پس از بررسیهای کارشناسی به بانکهای عامل معرفی میشوند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل درباره متقاضیان تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ و اعتبارات رونق تولید افزود: هشت طرح با مجموع اعتبارات ۳۸۵ میلیارد ریال از این تسهیلات بهرهمند میشوند.
صادقی گفت: در سال گذشته اقدامات خوبی در حمایت از تولید و رونق واحدهای صنعتی انجام شد و این اقدام زمینه اجرای برنامههای مناسب در سال جهش اقتصادی را فراهم کرده است.
وی از تکمیل و راهاندازی ۱۴۲ طرح تولیدی - صنعتی در این استان در سال جاری خبر داد و افزود: در قالب این طرحها واحدهای نیمهتمام با پیشرفت مختلف تکمیل شده و به بهرهبرداری خواهد رسید.
صادقی با بیان اینکه در سال گذشته ۵۷ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت، اظهارداشت: این واحدها با مشکلات مدیریتی، حقوقی و بانکی روبرو بودند و با رفع مشکل دوباره فعال شدند.
وی گفت: هماکنون تعدادی از واحدهای تولیدی استان براساس ظرفیت اسمی فعالیت میکنند اما تعدادی نیز به ظرفیتهای واقعی نزدیک شده و در تلاش هستند تا با افزایش تولید و ایجاد اشتغال در بازار حضور یابند.