دکتر «فاطمه سادات مهدویانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲ هزار و ۹۹۶ نفر برای اهدای خون به مراکز خونگیری استان مراجعه کردند که تعدادی از آنان فاقد شرایط اهدای خون تشخیص داده شدند.
وی با بیان اینکه یک هزا و ۳۰۰ نفر از اهدا کنندگان مستمر، ۷۱۳ نفر باسابقه و ۳۹۳ نفر از اهداکنندگان برای نوبت اول خون اهدا کردند، اظهار داشت: ۱۱۵ نفر از اهدا کنندگان در ماه مبارک رمضان امسال در استان مرکزی زنان بودند.
دکتر مهدویانی با ذکر این نکته که در شبهای قدر نیز ۶۰۰ نفر از اهالی استان بعد از افطار خون خود را برای بیماران نیازمند اهدا کردند، گفت: ذخیره خون در استان مطلوب است اما مردم باید در اهدای خون مشارکت کنند تا نیاز بیماران تامین شود.
وی افزود: مردم نگران انتقال بیماری کرونا در مراکز اهدای خون استان نباشند زیرا این مراکز به صورت مستمر ضدعفونی میشوند و مراجعهکنندگان در بخش ورودی هر مرکز سنجش تب شده و در صورت داشتن علایم کووید ۱۹ از ورود آنان جلوگیری میشود.
دکتر مهدویانی افزود: فرآیند خونگیری تنها از افرادی انجام میشود که سالم باشند و در محیط مراکز اهدای خون تمام دستوالعملهای سازمان انتقال خون رعایت میشود.
سازمان انتقال خون ایران در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد و این سازمان بالاترین و تنها مرجع تصمیمگیری در زمینه تأمین و توزیع خون و فرآوردههای خونی سالم در کشور است.