بندرعباس- ایرنا- معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان گفت: ۴۱۷ هزار دست غذای گرم در ماه مبارک رمضان بین خانواده‌های تحت حمایت این نهاد و نیازمندان آسیب‌دیده از کرونا توزیع شد.

سیاوش عامری شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران  افزود: برای پخت و توزیع این میزان غذای گرم ۵۷ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی بیان داشت: طرح اطعام مهدوی توسط کمیته امداد در سراسر استان اجرایی شد که در این طرح با مدیریت مراکز نیکوکاری هرمزگان تعداد ۴۰ آشپزخانه به‌منظور پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان راه‌اندازی شد.
معاون کمیته امداد هرمزگان اظهارداشت: همچنین با مشارکت خیران و در راستای تامین بخشی از مایحتاج خانواده‌های نیازمند، تعداد ۵۷ هزار بسته موادغذایی
به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال بین نیازمندان استان توزیع ‌شد.
عامری ادامه داد: بسته‌های غذایی شامل برنج، روغن، حبوبات، سویا، رب گوجه‌فرنگی، گوشت و ماکارونی بوده است.
وی یادآورشد: مردم خیر در هرمزگان در ماه مبارک رمضان امسال افزون بر ۳۷ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال در قالب رزمایش همدلی برای ایران همدل به نیازمندان استان کمک  کرده اند.
این مسوول ادامه داد: بخشی از این کمک‌ها جهت تهیه و توزیع سبدهای معیشتی و بخشی نیز به‌منظور تامین مواد اولیه جهت پخت غذای گرم برای نیازمندان در طرح اطعام مهدوی هزینه شده است.
عامری یادآورشد: مردم خیراندیش می‌توانند بدون مراجعه حضوری و از طریق شماره‌گیری کد دستوری #۰۷۶*۸۸۷۷* با تلفن همراه خود در رفع مشکلات ضروری نیازمندان مشارکت نمایند.
وی گفت: درحال حاضر ۳۰ دفتر کمیته امداد و همچنین ۹۲ مرکز نیکوکاری در سراسر استان هرمزگان با تمام ظرفیت‌های موجود آماده دریافت کمک‌های مردمی و ارائه خدمات به اقشار نیازمند هستند.
درحال حاضر کمیته امداد هرمزگان به بیش از ۸۴ هزار خانوار در سطح استان با جمعیتی افزون بر ۲۰۴ هزار نفر خدمات حمایتی ارائه می‌کند.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۵۰ کشور سرایت کرده است.
کرونا مانند سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.
این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در چند وقت اخیر کم توجهی به الزام های بهداشتی و جدی نگرفتن هشدارها از سوی مردم، شیب ابتلا به ویروس کرونا را در استان بسیار تند کرده و موجی از نگرانی را در میان مسوولان، مردم و دوستداران سلامت ایجاد کرده است.