مجید نمکی مقدم روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ۱۵ اسفند سال گذشته که به دنبال شیوع کرونا تالارهای برگزاری مجالس عروسی و آیین و برنامهها بسته شدند بخش اعظم فعالیت عکاسان و فیلمبرداران کاهش یافت و یا متوقف شد و درآمدی نداشتند در حالی که همه ساله اواخر اسفند تا ابتدای اردیبهشت دوران اوج درآمدی آنان بود.
وی ادامه داد: ۹۹ درصد قراردادهای کاری این بخش با مشتریان لغو و تمدید نشده است و عکاسان و فیلمبرداران حتی توان پرداخت اجاره واحدهای صنفی خود را ندارند و وضعیت معیشتی آنان مناسب نیست و نیازمند حمایت بیشتر هستند.
رییس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران گناباد گفت: بخش زیادی از فعالان این بخش به سمت تغییر شغل پیش رفتند و این مساله صنف عکاسی و فیلم برداری گناباد را تهدید می کند.
نمکی با اشاره به این که صنف فیلمبرداران و عکاسان در لیست دریافت حمایتهای دولت قرار ندارند، از مسوولان ذیربط خواست با پرداخت تسهیلات و حمایت از فعالان این رشته از ورشکستگی و بیکاری آنان جلوگیری کنند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناباد هم به خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس سیاستهای دولت تاکنون ۱۳رسته شغلی آسیب دیده کرونا مشمول حمایت قرار گرفتند و با پرداخت مبالغ و تسهیلات ۲و ۶ میلیون ریالی و همچنین پرداخت تسهیلات از آنان حمایت می شود.
سید جعفر احمدی افزود: صنوف و کارگاههای متاثر از کرونا ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات بابت هر نیروی کار دریافت میکنند.
۳۵ واحد صنفی عکاسی و فیلمبرداری در گناباد فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
به رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا ظهر روز پنجشنبه هشتم خرداد ۱۳۹۹ ، ۱۴۳ هزار و ۸۴۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۳ تن در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان ناشی از کرونا در کشور به هفت هزار و ۶۲۷ تن رسید.