لقمان خسروپور روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بوکان بر لزوم احیای واحدهای تولیدی راکد تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین راههای رفع مشکلات اقتصادی موجود توجه و حمایت از بخش تولید داخل است که باید همه مسوولان برای تحقق آن تلاش مضاعف داشته باشند.
وی افزود: وظیفه تمامی ادارات و دستگاههای اجرایی این شهرستان است تا ضمن رعایت چارچوبهای قانونی، حمایت از تولید و رفع موانع و مشکلات این بخش را مورد توجه جدی خود قرار دهند و از تولیدات داخلی حمایت جدی داشته باشند.
وی اضافه کرد: در سال جاری بایستی اجرای برنامههایی همچون شناسایی واحدهای تولیدی فعال، افزایش اشتغال آنها و جلوگیری از کاهش ظرفیت تولید آنها در دستور کار باشد تا بتوان از ظرفیت تولیدات آنها استفاده کرد.
وی بر ارتقای ظرفیت واحدهای تولیدی فعال تاکید کرد و ادامه داد: باید به منظور احیای مجدد واحدهای تولیدی راکد، تکمیل طرحهای سرمایهگذاری با پیشرفت فیزیکی مناسب و بهرهبرداری از آنها در دستور کار کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری بوکان گفت: در سال جهش تولید مدیران باید ایده و سازوکارهای خود را در این زمینه ارایه کنند تا میزان تولیدات داخلی افزایش پیدا کند.
خسروپور با بیان اینکه شهرستان بوکان دارای ظرفیت خوبی در بخش صنعت و کشاورزی است، بیان کرد: مدیران شهرستانی خود را دچار روزمرگی نکرده و برای جهش تولید، جهادی عمل کنند.
وی از تشکیل واحد کارشناسی حوزه اقتصادی در فرمانداری بوکان خبر داد و افزود: با تشکیل این بخش تلاش خواهد شد که مشکلات واحدهای تولیدی و بخش خصوصی با همکاری این واحد حل شود.
وی افزود: با توجه به پر شدن فضای شهرک صنعتی بوکان و مشکل اختصاص زمین به متقاضیان جدید و همچنین نبود زمین منابع ملی در حاشیه شهرک صنعتی باید الحاق قسمتهایی از زمینهای اطراف به این شهرک با توافق با مالکان از طریق شرکت شهرکهای صنعتی استان پیگیری شود.
وی از راهاندازی کارخانه تولید کنسانتره از سنگ آهن در جنب معدن آهن این شهرستان توسط بخش خصوصی نیز خبر داد و گفت: مشکل تامین برق و آب این کارخانه از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان باید پیگیری شود یا سرمایهگذار طرح نسبت به تعیین مکان جدیدی اقدام کند.
هریک از مسوولان اجرایی نیز به بیان دیدگاههای و پیشنهادات خود در این زمینه پرداخته و شماری از تولیدکنندگان و سرمایهگذاران حاضر در جلسه نیز به بیان مشکلات واحدهای خود پرداختند.
بوکان قطب مهم بخش صنعتی و کشاورزی آذربایجانغربی به شمار میرود.