محمدرضا فلاح روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افرادی برای خرید چنین سهامی شاید صف کشیده باشند تا سهام عدالت را از آنها خریداری کنند و سهامداران اگر نیاز ندارند، سرمایه خود را حفط کنند.
وی اضافه کرد: ،فرض کنیم ارزش یک میلیون تومان سهام عدالت به ۱۰ میلیون تومان رسیده باشد، ارزش سهام ۵۰۰ هزار تومانی پنج میلیون و ۳۰ درصد آن حدود ۲ میلیون تومان است، توصیه نمی کنیم در چنین شرایطی مردم سهام خود را بفروشند مگر نیاز ضروری باشد و یا نخواهد سهامدار عدالت باشند.
وی با اشاره به چند نکته مهم در این مورد اظهار کرد: سهامدار با توجه به وکالتی که به بانک می دهد، نمی داند از ۳۶ شرکت کدام یک واگذارشده را به ارزش همان ۳۰ درصد بفروشد در این صورت سهامدار حق دخالت را ضمن تعهد در اختیار بانکهاست ، ندارد.
مدیرعامل اتحادیه سهام عدالت یزد تصریح کرد: مردم با توجه به ارزش سهام خود در ۳۶ شرکت و در صورت اقدام به فروش آن ، امکان دارد ، مبلغی کمتر از ارزش روز سهام را دریافت کنند ، پس متعهد می شوند؛ بانک همه فرایند فروش را برای او انتخاب کند ، چون وکالت تام به بانک عامل داده و حق دخالت و پیگیری را هم ندارد.
فلاح تعداد دارندگان سهام عدالت استان را حدود ۶۲۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: در صورتی که افراد شماره حساب شبای خود را در سامانه وارد کرده باشند، نیازی نیست وارد سامانه شوند و مدیریت سهام آنها به شرکتهای سرمایه گذاری استان واگذار می شود و افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کنند، می توانند به محض پذیرش شرکت سرمایه گذاری یزد و باز شدن نماد آن در بورس سهام خود را بفروشند.
مدیرعامل اتحادیه سهام عدالت استان یزد خاطرنشان کرد:در حال حاضر فرایند مهلت قانونی در سامانه برای انتخاب روش های مستقیم و غیرمستقیم به اتمام نرسیده و بورسی بودن مشمولان و تایید شماره کد بورس آنها هم بعضا به دست سهامداران نرسیده است؛ متاسفانه هدایت می شوند که ۳۰ درصد از اصل سهام خود را با مراجعه به بانک و وکالت بفروشند.
جمعیت استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که ۸۷ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.