شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این استان در انتصاب مدیران زن در دولت تدبیر و امید جزو سه استان برتر کشور بوده است.

اقبال عباسی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار شد، افزود: هم‌اکنون ۳۳ زن مدیر در وزارت کشور در استان منصوب شده و ۲۱۸مدیر زن در دستگاه‌های دولتی از مدیرکل ،معاون و رییس گروه و مدیریت پایه در استان منصوب شده است.

وی به انتصاب مدیران زن برای مهمترین دستگاه‌های اجرایی استان از جمله آموزش و پرورش، بهزیستی  و آموزش فنی و حرفه ای اشاره کرد و گفت:۴۷ نفر از اعضای شورای شهر و روستای استان و همچنین یک نفر از نمایندگان سابق استان در مجلس شورای اسلامی گذشته از زنان بودند.

به گفته وی، هم اکنون ۱۸هزار و ۱۸۲نفر از بانوان استان سرپرست خانوار و بدسرپرست هستند که باید برای رفع مشکل این قشر برنامه‌ریزی در حوزه اشتغال، رفع مشکلات مالی انجام داد.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به پراکندگی جمعیت استان و همچنین کشاورزی بودن شغل مردم و عشایرنشین بودن بخشی از مردم، توجه به جایگاه اشتغال زنان به خصوص زنان روستایی یک ضرورت است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده چهارمحال و بحتیاری نیز با اشاره به اینکه حدود نیمی از جمعیت استان را زنان تشکیل می‌دهد، افزود: تدوین سند ارتقا زنان و خانواده با هدف شناسایی وضعیت زنان و خانواده و ارزیابی برای رفع کاستی و مشکلات تهیه شده است.

پریسا جلیل پور افزود:با تصویب این سند تمام دستگاه‌های اجرایی استان موظف به استفاده و اجرای این سند در راستای ارتقاء شاخص زنان و خانواده هستند.

وی به بررسی آسیب‌های حوزه زنان در بخش‌های مختلف تاکید کرد و گفت: برای اجرای این طرح نقشه راه، ترسیم شده است.

وی بروز رسانی سند و همچنین بررسی آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان و خانواده را یادآور شد و گفت:برای اجرای این طرح تخصیص اعتبار ملی نیاز است.

جلیل پور با اشاره به آمار زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست در استان، گفت: توانمندسازی، ایجاد اشتغال و تامین معیشت خانواده برای این قشر ضروری است.

وی گفت:هم اکنون طرح ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در دست اجراست و باید برای رفع مشکل درمان و سلامت این قشر زمینه برای استفاده از  بیمه تکمیلی با شرکت‌های بیمه انجام شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده چهارمحال و بختیاری از تشکیل بانک اطلاعاتی از بانوان سرپرست خانوار، زنان کارآفرین و اعضای شورای شهر استان خبر داد و گفت: از سال ۹۷ تاکنون ۶۲ کارگاه آموزشی اشتغال زنان روستایی ، کارگاه آموزشی کودک و فضای مجازی در استان تشکیل شده است.

وی به اجرای ۱۵ تفاهمنامه و طرح برای ارتقاء جایگاه زنان و خانواده در سالجاری اشاره  کرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سند ارتقاء زنان و خانواده استان آیینه پبش رو برای ارتقاء جایگاه زنان است.

علی شهریارپور افزود: با استفاده از این سند می‌توان از ظرفیت جامعه زنان استفاده‌ کرد.

وی به قابلیت‌ها و ظرفیت زنان در تمام بخش‌ها تاکید کرد و گفت: زنان  در سال‌های  گذشته در بخش‌های مختلف از جمله علمی، پژوهشی، کاربردی، فناوری نوین و اصلاح و گسترش نظام آموزشی فعالیت داشتند.

به گفته وی،۴۱ درصد کارمندان استان را زنان تشکیل می دهند.

وی به فعالیت زنان در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و انتظامی اشاره کرد و گفت: نقش زنان در این عرصه‌ها در چندسال گذشته  بارز بوده است.

به گزارش ایرنا، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان چهارمحال وبختیاری از سند ارتقاء جایگاه زنان استان رونمایی شد.